Сообщение от
Iрися
Мені от цікаво, ті що приїхали і працюють тут податків не сплачуюють? Чому Ви так вирішили, що виключно корінні одесити платять в місцевий бюджет?
Чому маєте думати про інших? Ну не знаю, мене, наприклад, тиа виховали, що я живу не сама, а в соціумі. Що якщо я і зайшла до маршрутки, сіла, і заплатила, а туди зайшла мама з малою дитиною, то поступлюся місцем. Хоча з Вашої логіки я це роблю абсолютно дарма, бо чому це я маю турбуватися не про свій комфорт, а про комфорт інших.
І що значить, не хочуть працювати там, де народилися? Якщо людина із якоїсб забурбелівки вивчилася, наприклад, на телевізійного оператора, то їй повертатися назад і працювати з спеціальністю? Ви розумієте, що є величезна кількість спеціальностей, на яких можна працювати тільки в місті. У мене тато моряк, так йому тре було в Житомир повертатися працювати?
І, повірте, в місто їдуть на за кращим життям, а за НОРМАЛЬНИМ. Це коли до школи не тре в будь-яку погоду пішки йти кілька кілометрів, коли вода з крану і газ. Якщо в селі НОРМАЛЬНІ умови для життя, то звідти на так вже й багато їдуть. Родичів по різним селам багато і ніхто в місто їхати не хоче. Комп'ютери, плазмові телевізори, двд-плеєри і так далі. ТО понту їхати в місто? Хіба що влітку на відпочинок. А я, наприклад, туди їду на відпочинок з Одеси. Просто СВІЖИМ повітрям подихати.
Боже, який жах... І як я ходила по цим вулицям і нічого не помічала. Більше казок ніж реальності.
В школі навчалася в так званому елітному класі. Всі класи Г, Д, Е за чутками і репутацією були так званими вихідцями з того гетто. Таке про них розказували... А потім в 10-му класі нам чоловік 10 з тих класів перекинули. І, о диво, це виявилися звичайними хлопцями та дівчатами. АБСОЛЮТНО. І навіть почали навчатися, бо їм ніхто не казав, що вони придурки та ідіоти.
І ще, доводиться спілкувати з дітьми багатих київських батьків. А понту, що напої та наркотики дорогі? От де спражній жах, але їм можна, бо живуть на Липках, а не в Забурбелівці в вдягаються у справжні D&G, а не з 7-го кілометру.
До речі, про бруд і Одесу. От скільки до була в інших містах України, ну ніде так брудно як в Одесі не було. Чи в ті міста ніхто не приїжджає з сел? І нам "понаїхавших" дофіга, так чому там чисто?
Социальные закладки