| ||
"Помаранчеві" це лише політичний темін, ви ж писали про всіх українців (яких на вашу думку не існує).
Так ви виступаєте проти "НАВЯЗЫВАНИЯ украинский языка" чи проти української мови в цілому як видно з ваших постів?
Ваші ідеї аж ніяких не мирні, судячи з ваших постів, саме в національному аспекті, а не політичному. Так що ви впевнені, що дотримуєтесь правила "Ссориться нам не надо"?
Ну начал откровенно намекать на неславянское происхождение великороссов еще главный украинский историк, "першый прэзидент Украины" и австрийский агент Михайло Грушевский в своих многотомных фантастических произведениях. Нынешние только творчески развили его "гениальные" идеи...![]()
Ще раз, які вчені? Чи такі самі "вчені" як Бузина тільки з іншого боку? Вказування на певний угро-фінський елемент в північно-російський регіонах це науковий факт, на цій підставі робити висновок про несловянске походження росіян безглуздя і не читайте подібниг "істориків".
ПиСи: Щось не помітив я подібних ідей в Грушевського.
Тобто ви вважаєте українську мову штучною як і український народ? А тепер я вам скажу яка реакція на подібні погляди в українців (не свыдомытив, не оранжоидив, а у звичайних поважаючих себе українців). Сміх, роздратування, ненависть, дивлячись від складу характеру. В мене, вже викликає сміх, проте в більшості роздратування, або ще гірше ненависть. Питання залишається в силі. Для чого це вам?
А что вы расписываетесь за всех украинцев? Вы свое мнение выдаете за общенародное?
Украинцы - это те, кто живет в Украине и является ее гражданами или те, кто говорит только на украинском?
Вы отрицаете многонациональность страны и историческую географию, согласно которой весь юг современной Украины принадлежал России?
Кількома постами вище ви стверджували, що українці - це австрійський проект. Я не знаю якому українцю це може сподобатись. Ви писали про те, що українська мова штучний австрійський проект, я не знаю якому, навіть російськовному українцю це може подобатись. Якщо вони не клінічні українофоби. Вибачте українець-українофоб, який заявляє про штучність свого народу, країни та мови? Не знаю, це вже якась шизофренія.
Liubertas, не поленись, загляни на соседнюю ветку - "Экскурс в историю". Там почитаешь какие-такие украинские ученые, как клятые москали украли название Русь у бедных украинцев, о древних трипольских украх и т.п. новейшие изыскания.![]()
А теперь я Вам скажу, какова реакция на то, что я русскоязычный и живу в русскоязычном городе у украинскоязычных граждан Украины, проживающих в Ивано-Франковске. Да говорите на каком хотите, нам-то какое до этого дело! Они себя не уважают, или у них в головах ума больше, чем у политиков?А тепер я вам скажу яка реакція на подібні погляди в українців (не свыдомытив, не оранжоидив, а у звичайних поважаючих себе українців). Сміх, роздратування, ненависть, дивлячись від складу характеру.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Не зрозумів, що ви хотіли сказати? Мені також немає ніякого діла як ви розмовляєте в себе в Одесі. Не звинувачуйте в своїй бездіяльності жителів Західної України, ніхто крім вас за ваші права боротись не буде. Але не дивлячись на це я не повинен вислуховувати маячню та образи про різні "австрийские проєкти".
Последний раз редактировалось Liubertas; 25.01.2010 в 12:56.
Последний раз редактировалось Liubertas; 25.01.2010 в 12:59.
Позвольте с вами не согласиться. Да и в России хватает неадекватных историков, но именно на Украине труды "историков-патриотов" взяты за основу госстроительства, именно на Украине этот бред вбивается в головы молодежи посредством обязательной программы школ и вузов, именно украинский президент (теперь уже почти бывший) призывает украинцев "вернуться назад, домой, в Европу". Так что в России побеждает здравый смысл, а у нас национал-патриотический бред.
Громадяни України та єтнічні українці це дещо різні речи в певному випадку, тобто громадянином України може бути й єтнчний росіянин, китаєць, тунізієць й т.д., але з них буде справжнім українцем той хто буде відстоювати незалежність Української держави, мову, культурні цінності.
Москва теж колись була "окраиною" Київської Русі і що?Вы отрицаете многонациональность страны и историческую географию, согласно которой весь юг современной Украины принадлежал России?
Про "австрийские проекты" пишите Вы, а не я. А хотел я сказать, что ни смеха, ни ненависти не было. Это к вопросу возможности и права говорить на русском и украинском языках в рамках одной страны...Не зрозумів, що ви хотіли сказати? Мені також немає ніякого діла як ви розмовляєте в себе в Одесі. Не звинувачуйте в своїй бездіяльності жителів Західної України, ніхто крім вас за ваші права боротись не буде. Але не дивлячись на це я не повинен вислуховувати маячню та образи про різні "австрийские проєкти".
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Это вы пишете...
А на деле "Киевская", "Владимирская", "Червоная" - были провинциями Руси. "Господином" был Великий Новгород, матерью - Старая Русса, а в провинциях были "столы".
Кстати, "Киев-мать городов русских" - тоже понты, т.к. город с мужским именем матерью не особо мог быть в славянской, чётко уважающей отечество и отчество, традиции...
Сколько бы нам не писали, думать мы сами не разучимся...![]()
Социальные закладки