так, це рішення суду, ст. 124 Конституції...
ну за всіх я би не підписувався, але я згоден, що якщо ти вважаєш, що документ не відповідає вимогам закону, дій також згідно закону - видавай постанову, якщо цього вимагає особа...
так є ж узагальнення ВССУ про те що заяви такі підлягають задоволенню коли не має відміткі про реєстрацію. Чи не в окремому провадженні розглядалася справа?
або я пропустив нове узагальнення )
а експертиза встановила, що на довіреності підпис нотаріуса (а не іншої особи, тупо розпечатана, скопійована і т.д.)? я так розумію, що відповідь була - бланк не мій, печатка і підпис також
нотаріус, якому належав бланк, вніс його, як втрачений/викрадений + акт? в тому, що анулювали його свідоцтво не має нічого дивного, ще й шкоду може відшкодовувати...
ну так правильно, кожен відповідає за себе...
фактично - документи подані нотаріусу не повинні бути "50/50 - під рибу підуть", т.я. спірні відносини - це не нотаріат, та правочин посвідчений нотаріусом повинен бути майже безспірним, або треба доказати вину нотаріуса (помилка/намір)... а у нас - визнали договір недійсним, наприклад, тому що особа наче б то не розуміла, яку дію вона вчиняє, а нотаріуса повідомити забули (хоча така підстава = вина нотаріуса, або хтось хитровидуманий) )))
---------- Сообщение добавлено 25.10.2014 в 12:48 ----------
та що ти вцепилася в "форму"

норма каже - "Для вчинення нотаріальних дій не приймаються документи, які не відповідають вимогам законодавства" - вона не каже "..... не приймаються документи,
форма яких не відповідає..........."?

Социальные закладки