|
Та що Ви ведетесь на всілякого роду провокаційні висловлювання.
Ганя зараз знаєте в кого в слугах, вона за зелені папірці хоч маму тричі продасть, і щей такий мудрий вигляд обличчя скорчить.
Повірте вже хоч мені, що це відверта брехня! Українці - християни, християнство засуджує людиноневисність. Такщо непотрібно далі цю тему розвивати, бо вона не відповідє дійсності ні на йоту!
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Какие силы? Герман, что ли? Так это... она вроде говорит, что это все подлые инсинуации, не говорила она такого, неправильно ее поняли http://www.panoptikon.org/index.php/kyiv/12001.html?task=view
Причем тут одно к другому? Причем тут Фарион? Еще раз, из Деминой цитаты:
что украинцы - самые лучшие, что Украина - самая прекрасная
Учить детей любить свою Родину, свой народ - это Вы найдете в любом государстве.
Тогда не менее автоматически вытекает, что любое государство шовинистично. А уж насколько проповедовали шовинизм в СССР - это ж просто ужас.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Ваше право, леді, вірте Герман. І не забувайте, що в США, для прикладу, кожен день навчання в школі розпочинається з національного гімну. І їх вчать, що вони найкращі в світі (хоч реально в переважній більшості недолугі та не з надто високим IQ). Але це у них не називається шовінізм. Як можна назвати шовіністом того, хто любить батьківщину, батька і матір та не йде забирати домівку у людини іншої національності та навіть не проповідує цього?
P.S.: Будь ласка, не перемикайтесь на США. У них свої проблеми, а нас свої. Я навів лишень приклад.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Социальные закладки