|
Последний раз редактировалось Злой Гений; 08.01.2013 в 10:27.
михальчишин ніколи інтелигентним не був... навіть таке враження що він через силу намагається тримати себе в руках щоб не обкласти ...ями синьожопих(С)...якби не імідж партії і все таке дай йому волю то він давно би пару рил розфарбував...молодий гарячий.... В цьому сенсі він конче Свободі потрібен... це такий собі символ для молоді)
А лекції ви так і не послухали... я розумію вони всі більше ніж годину тривалістю..а це для українофобського мозоку вкрай тяжке випробування(((
на даному етапі це більше перевага ніж недолік... тільки злі ображені нахабні люди зараз можуть щось змінити... а не ті, які вже звикли до такого аморфного стану... сидять вже десятиріччами в парламенті...начипили годинники по 28тисяч зелених... я як побачила цей годинник у великого опозиціонера кириленка то очманіла.... вам до снаги такі опозиціонери? мені ні...хай краще буде нахабне зле хлопчисько! Але то хлопчисько має намір щось робити, а не гріти дупу в парламенті...
Кстати, почему так?
Когда говоришь с верующими и выражаешь сомнение в предмете их веры они начинают браниться и даже в драку лезут.
Националисты делают то же самое...
Для них их убеждения, видимо, тоже - вера)))) Они не понимают ее, просто верят. И убивать людей за нее готовы...
Социальные закладки