ВДАІ ГУМВС України в Одеській області
65114, м.Одеса, вул.А.Корольова, 5
від
----
Тел: ----
ЗАЯВА
про повернення вилученого посвідчення водія
17.08.2010 року я, керуючи автомобілем, потрапив у ДТП в результаті якої було незначно пошкоджено інший транспортний засіб.
ІДПС ---- лейтенантом міліції ---- при складанні протоколу про адміністративне правопорушення (ВА№----) в мене було тимчасово вилучено посвідчення водія ЕІ-----. При вилученні посвідчення водія мені було видано тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом строком дії три місяці
Дія тимчасового дозволу на право керування транспортним засобом спливла 17.11.2010р.
Жодних судових рішень з цієї справи не приймалося, для участі по справі мене до суду не викликали.
Згідно п.6 Порядку тимчасового вилучення посвідчення водія, талона про проходження державного технічного огляду і ліцензійної картки на транспортний засіб та їх повернення, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 17.12.2008р. №1086 та п.7.8. Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, яка затверджена наказом Міністерства внутрішніх справ України від 26 лютого 2009 р. N 77, тимчасово вилучене посвідчення повертається водієві за заявою водія у разі, коли суд не прийняв у тримісячний строк рішення про позбавлення водія права керування транспортним засобом або не розглянув у встановлений законом строк справу про адміністративне правопорушення.
Виходячи з вищевикладеного прошу негайно повернути мені вилучене у мене посвідчення.
Про дату та місце, коли та де я можу отримати вилучене у мене посвідчення прошу повідомити по зазначеному у заяві телефону та у письмовому вигляді на зазначену у цій заяві адресу мого проживання.
Відповідь за результатами розгляду заяви прошу надати з дотриманням встановлених законодавством порядку та строків у письмовому вигляді на зазначену у цій заяві адресу мого проживання.
Додатки:
1. Копія протоколу.
3. Копія тимчасового дозволу на право керування транспортним засобом.
____/_______________/______ _______________/___________________
Социальные закладки