Так в тому то й справа, що ми говоримо про неврегульованість цього питання законом, але деякі речі все ж таки робити у власній квартирі заборонити можна, незважаючи на те, що вона "власна"
Основне питання щодо шкоди - якщо вона є, питання має бути врегульовано; якщо немає - регулювати нема чого. Але неправильно зазначати - оскільки неврегульовано законом - це безумовно свідчить про те, що шкоди немає. В правовій державі закони приймаються на захист прав осіб, а не завдякі прийнятим законам ми маємо визначати - чи підлягає таке право захисту чи ні)))
Зауважую, що я не пропоную ( поки що!

) нічого приймати - я лише вважаю, що це питання не настільки очевидно, як здається, і аргумент - "квартира моя власність роблю що завгодно" фундаментально невірний. В рівній мірі, як і аргумент - "не заборонено законом - отже, не порушує прав". Основне питання, яке може бути предметом дискусії - наявність шкоди від куріння в кожному конкретному випадку; по-перше - воно не є однозначним з точки зору факту; по-друге - врегулювати процедуру визначення, навіть якщо такий факт є, навряд чи можливо.
Социальные закладки