мне подняли до 7 тыс через 4 года использования карт
причем когда просил поднять - отказ
и вдруг - оппля, а мне уже и не надо.....
|
мне подняли до 7 тыс через 4 года использования карт
причем когда просил поднять - отказ
и вдруг - оппля, а мне уже и не надо.....
В мене був період, коли кредитний ліміт сягав $3000. Це в часи коли долар ріс від 5 до 8. Ліміт тоді мені поступово підняли з 3 000 грн до 20 000 грн. І це без будь-яких довідок, депозитів, зарплатних чи пенсійних ліній і без прохань з моєї сторони.
Складалося таке враження, що менеджмент діяв за принципом: даємо лінію 5 тис - вчасне безвідсоткове погашення, на тобі 10 тис - і знову вчасно без відсотків погашено до 25 числа і банк не заробляє комісійні. Тримай тоді можливість брати кредит на суму 15 тис., результат той самий. На 20 тис - може нарешті набере він на таку суму, що не зможе вчасно погасити до 25 числа...![]()
Це був дивний для мене період, коли банк, маючи тільки копію мого паспорта давав мені безвідсотковий кредит в сумі 3 тис. доларів на будь-які потреби.
Потім ліміт коливався в межах 15 - 20 (коли долар виріс до 20 і більше).
Колись настане день... закінчиться війна...
Не треба вважати, що якщо ти не вийшов за межі пільгового періоду, то банк нічого не отримає з цього. Банк якраз хоче, щоб транзакцій було якнайбільше, бо з кожної він отримує свій відсоток. Тож і кредитний ліміт чим більший, тим більше отримає банк
Прекрасно знать, что ты любим, когда тебя никто не любит (С) CHDS
При входе в Приват-24 вылез такой опросник "Вы пользуетесь картой Platinum ПриватБанка. Оцените, пожалуйста, насколько вероятно, что Вы порекомендуете карту Platinum друзьям или родственникам? ". У меня 3 карты ПБ, но ни одна из них даже не Голд, какой уж там Платинум? Как на это реагировать?
Я ничего не подпишу
Пиши, что не порекомендуешь) мне недавно предлагали, но я не представляю, как банк может увеличивая статус карты давать хуже условия)
я твою использую, очень удобно))
Фотка на аватарке 13 летней давности. Сейчас выгляжу гораздо хуже
почему в приват 24, стали снимать комиссию 5 грн, с любого переказа, с сайта нет комиссий. Шо за бред?
Моя жизнь
Вовчик 24.02.05
Ванюша 02.04.12
Александра 26.04.13 А Вам слабо?
С таким еще не сталкивался, подожду, что ответят с Приватбанка
Найприкольніше, що про комісію дізнаємося постфактум....
Та ні. Відразу як ти створюєш платіж і натискаєш далі, на наступній сторінці тобі вказують і отримувача, і розмір комісії. І лише тоді ти натискаєш далі і платіж створюється (або одразу йде в роботу, або спершу до кошика)
Последний раз редактировалось CHDS; 02.06.2017 в 17:15.
якби ж то
годину назад решту від платежу відправив на свою картку типу універсальна. Комісія 2 грн. Ніхто нікого не попереджував.
В чаті "спеціаліст" пояснює мені, що комісія стягнута відповідно правил банку "не доступних для клієнта"...
Уважаемый Автор!
Приносим свои извинения за доставленные неудобства. Данная врезка была показана ошибочно.
Наши специалисты сделают все возможное для того чтобы ситуация не повторилась в дальнейшем. Еще раз приносим извинения и надеемся на Ваше понимание.
С уважением, ПриватБанк.
Добрый день!
Позвольте, пожалуйста, нам детальнее рассмотреть Ваш вопрос.
Сообщите, пожалуйста, на [email protected] ссылку на отзыв и контакты для связи с Вами, чтобы мы могли разобраться и предоставить консультацию.
С уважением, ПриватБанк.
В чаті "підключають" вже третього "спеціаліста"....
Цікаво, а з ким я спілкувався до цього?
Социальные закладки