Вы занимались этим вопросом? Куда Вас не пустили?Архивы НКВД еще не раскрыты, верно?
|
Вы занимались этим вопросом? Куда Вас не пустили?Архивы НКВД еще не раскрыты, верно?
На Марсе танки
В объятьях наших марсианки...
Застав дурня богу молитись - він собі і лоба розіб'єпомнят как погибали молодые ребята, за великую идею, за родную землю, пусть и говорят многие, за утопическую идею, но от этого их борьба не становится менее значимой.
На Марсе танки
А в чем бред? В том что все эти статуи поставили за наши налоги и не спросив население? Ющенко хоть на одну статую выделил свои личные средства? От така любов за наш кошт і є нісенітниця про народну підтримку.Марсианин, бред не пиши.
На Марсе танки
Твої друзі у схронах сидять.Друже, поїдь на Західну Україну і поспілкуйся з людьми, можливо тоді краще зрозумієш, чому там шанують вояків УПА.
І хто тобі сказав, що в мене нема родичів з тих країв? Я дуже добре розумію хто шанує оцю наволочь, яка ще має нахабство зватись воїнами.
На Марсе танки
Примеры сможешь привести где установлены, кем и когда проявлена народная любовь? Особенно фраза "большинство" вселяет оптимизм, что тебе не сложно будет это сделать.Бред в том, что большинство памятных знаков в память об УПА, были установлены до Ющенка, и на народные деньги. Да они не были такими монументальными, но от этого их значимость не становится меньше. Более того, в советское время это было не безопасно.
На Марсе танки
Я только хочу узнать куда Вас не пустили?К архивным документам пускают всех?
На Марсе танки
ключевая фраза... не понимаю о чем тогда разговор. Мне, например не известно. Значит Вы врете.но всем известно
На Марсе танки
А что это вы с такой агрессией сюда влетели?
Если я вру, то и Президент врет: УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 37/2009
Про розсекречення, оприлюднення та вивчення архівних документів, пов'язаних з українським визвольним рухом, політичними репресіями та голодоморами в Україні
1. Міністерству внутрішніх справ України, Міністерству оборони України, Службі безпеки України, Службі зовнішньої розвідки України, Генеральній прокуратурі України, Державному комітету архівів України, Державному департаменту України з питань виконання покарань проаналізувати пов'язані з українським визвольним рухом, політичними репресіями та голодоморами в Україні архівні документи, що нагромадилися за часи діяльності органів державної влади та управління колишніх Союзу РСР і Української РСР, та забезпечити зняття в установленому законодавством порядку обмежень на поширення та доступ до конкретної секретної інформації шляхом скасування раніше наданого грифу секретності архівним документам або іншим матеріальним носіям такої інформації, якщо вони не становлять державної таємниці.
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
У Вас этот президент вызывает доверие? Сколько он своих предвыборных обещаний выполнил? Доверять таким людям очень неблагоразумно.Если я вру, то и Президент врет
На Марсе танки
Социальные закладки