|
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Та піднімають його і по українськи якщо командир українець,і по польски,і англійською,а якщо українець в україні -прибулець,то скоріше вам і лікар вже не допоможе.Вы мне не сказки не говорите ,про пять или больше палуб,сначала относитесь к людям так как хотели бы чтобы до вас относились,без бытового жлобства.Маю надію що ви мене зрозуміли!
МИ САМОТНІ В БЕЗМЕЖЖІ
ХАЙ НАМ СНЯТЬСЯ СТЕПИ
Що цэ було ?
[QUOTE]по українськи якщо командир українець[QUOTE]
ну я украинец ...и шо ? требовать от офицеров благонадежности ? ...второй помоха с татарбунар сыпал суржиком...нормально,сработались.
Петлюра ваша озабоченность против реальности внушает уважение в упертости но и жалко вас...ночами хоть спите если русскоязычный коллега ?
[quote=ALKA;8737479]Що цэ було ?
[quote]по українськи якщо командир українецьНормально собі спілкуємося,якщо людина без комплексів!
ну я украинец ...и шо ? требовать от офицеров благонадежности ? ...второй помоха с татарбунар сыпал суржиком...нормально,сработались.
Петлюра ваша озабоченность против реальности внушает уважение в упертости но и жалко вас...ночами хоть спите если русскоязычный коллега ?
МИ САМОТНІ В БЕЗМЕЖЖІ
ХАЙ НАМ СНЯТЬСЯ СТЕПИ
[quote=ALKA;8737479]Що цэ було ?
[quote]по українськи якщо командир українецьСплю нормально ,,спілкуюся часом з 8 національностями,з залогою проблем немає.Чого і вам бажаю,якщо би вивчилися як треба ,то мали щось тоді своє-Тарас колись таке сказав.
Последний раз редактировалось петлюра; 20.12.2009 в 17:51.
МИ САМОТНІ В БЕЗМЕЖЖІ
ХАЙ НАМ СНЯТЬСЯ СТЕПИ
[QUOTE=петлюра;8737559]
А если с комлексами то получацца конфликт ? конфликт С вашими комплексами ?по українськи якщо командир українецьНормально собі спілкуємося,якщо людина без комплексів!....
ЗЫ.по секрету.... "по украйиньськи" как то корявенько...лично мне больше нравится "спилкуемося украйиньською"...
Социальные закладки