| ||
Последний раз редактировалось Кац; 04.02.2020 в 12:47.
Всем спасибо за благословение![]()
На странице ничего ценного нет, все самое дорогое я храню в своём сердце.
Если и восьмой блин комом-к черту блины, лепите комочки!
Возможно сначала так:
"2.9. Водієві забороняється:
б) керувати транспортним засобом у хворобливому стані, у стані стомлення, а також перебуваючи під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції і увагу" (с)
А потом и геморрой:
"2.6. За рішенням уповноваженої на те посадової особи Державтоінспекції, за наявності на те підстав, водій зобов'язаний пройти позачерговий медичний огляд з метою визначення здатності безпечно керувати транспортним засобом і перевірку знання цих Правил та навичок водіння."(с)
Косить под больную не пришлось, гаишников не было и когда подъезжала, то зеленый уже мигал, в общем супер-пупер получилось и никому не помешала
главное никому не мешать![]()
а забыть - это и есть нарушение :
9.4. Подавати сигнал покажчиками повороту або рукою належить завчасно до початку маневру (з урахуванням швидкості руху), але не менш як за 50 — 100 м у населених пунктах і за 150 — 200 м поза ними, і припиняти негайно після його закінчення....
Сигнал забороняється подавати, якщо він може бути не зрозумілим для інших учасників руху.
Как женщины разных стран относятся к мужьям при любовниках?
Американка:
- Джон, я думаю, ты не помешаешь мне делать мой маленький бизнес.
Француженка:
- Жан, подвинься! Поль прыгай к нам!
Русская: - Вася, только не в морду! Завтра на работу!
Украинка: - Тарасе, це ти? А це хто? Ой, я така затуркана, така затуркана...![]()
странно, что немки нема в этом анеке)
Социальные закладки