Сообщение от
cyberfish
Дивну країну маємо і дивних людей. Але найкраще те, що ви (та вже і я) довірив свою долю надзвичайно вдалій будівельній компанії ПСГ “ИС”. Мало того, що вона урочисто серед кризи в країні та й у всьому світі здає в експлуатацію будинки, в той час як всі кругом банкрутують і перепродують майно, та вона ще й веде активне будівництво на паралельних новобудовах. Ви знаєте, я б довірився ще і ще цій компаній.
Люди впевнено хочуть вірити в “життя прекрасне”, впевнено видають бажане за реальність і, що найгірше, свято і без каплі сумнівів в це “бажане” вірять. Свої помилки важко визнавати і тому продовжують вірити в ту лапшу, яку так активно їм розвішують.
А з іншого боку я буду кричати на все горло наскільки прекрасна будівельна компанія ПСГ “ИС”, як я в неї вірю і були б гроші, обов’язково побіг би собі купив парочку квартир в “островах”. У наших будівельних компаніях (у тих, що побільше) є одна гарна практика – переливання інвестиційних коштів з одного будинку в інший. Це ж і не дивно, оскільки за фактичні інвестиції будинок добудувати, як виявилось, можливості немає – їх просто чогось не вистачає отих інвестицій. Тому ми позичимо з одного будинку, той що менш готовий, інвестицій для добудови іншого будинку. Трохи схоже на “піраміду”, але це дрібниці – мало хто розбереться. Так що, любі друзі, скуповуйте активніше квартири в “островах” і нехай родичі, друзі та колеги ваші скуповують там квартири. ЗА ці гроші вже таки “Тополя” доведуть до логічного завершення, а ось через рік-два на цьому форумі появиться нова тема “Поиск инвесторо ПСГ “Интострой” – Острова”, але це вже буде через рік-два.
Социальные закладки