Сообщение от
Bivaliu
Так Ви ж нічого не радьте іншим і Вам не скажуть, куди Вам потрібно йти! Щодо теми давайте, а то Ви позв мене "как мімо тьощиного дома, спокойно нє проходітє"...
Не маю щонайменшого сумніву у тім, що особисто Ви все прочитали!
А за решту не переймайтесь, це ж не принуда, кому цікаво - той прочитає, в кому ні - то його особиста справа...
Та й взагалі, гляньте на результати опитування, декого "націоналізм" взагалі не цікавить з позиції активної участі в обговорюванні цього питання на форумі!
Разом з тим, якщо людина володіє якоюсь обраною нею ж мовою, поважає культурні надбання народу, едентифікує себе з ним, то, по суті самого визначення "націоналізму", вона і є - "націоналістом", незалежно від активного чи пасивного сприйняття питання!
І це стосується будь-кого: мене, Вас, інших дописувачів у цю тему, тему мов, культур та звичаїв тощо...
P.S. Шановний, я не претендую на довершенність, тимпаче, на істину, а тому, якщо Вам щось незрозуміло з прочитаного, а є бажання зрозуміти - не соромтесь, звертайтесь!
А якщо таке бажання відсутнє, то не забивайте собі голову дурницями та необхідністю реагувати на кожний пост, пропускайте дещо і Вам теж попустить...
Социальные закладки