| ||
Тема: Встречи форума
и я там буду)))
I send my best regards from hell
куда ити?)))
Yes I think to myself .......what a wonderful world!(с)=))
на квн в политех на 19,00
а билеты там жи?
ширококостный обещал так провести) если шо,он меня за так проведёт,а я тебе свой билет дам) по-хитрому устроим короче)
окэ. точна де и када? можи раньши дета?
ненаю( я попросила Бастарда позвонить мне када соберутся,но он щас в оф-лайне,а посему не знаю,шо там и как
маикнёшь тада
как тока он мне отпишецца,так сразу)
какаято дурацкая махинация (=
кались, жиртрест!)
информация,блин, о погоде на кубе!
ржу
а шо вы тут делаете
сношаем друг другу мазги
Dashiki
Я тут порылся и вот еще что нашел... вот где правда то, не понятно!Спокуха, спокуха! Не сеем панику)
А почитать, шо пишут?
Админ. кодекс
Стаття 178. Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді
Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на розлив дозволена відповідним органом місцевого самоврядування, або поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, -
тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після застосування заходів адміністративного стягнення, -
тягнуть за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або появу в громадських місцях у п'яному вигляді, -
тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, а у виняткових випадках, якщо за обставинами справи і з урахуванням особи порушника застосування цих заходів буде визнано недостатнім, - адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.
{ Стаття 178 із змінами, внесеними згідно з Указом ПВР N 316-11від 29.05.85, Законами N 55/97-ВР від 07.02.97, N 2342-III ( 2342-14 ) від 05.04.2001, N 1824-VI ( 1824-17 ) від 21.01.2010 }
YouTube блогер Максим вышивает
Социальные закладки