|
Ну брал не сильно давно. Вроде нормально всё работает, ну вот кроме ИПТВ по вечерам. Сомневаюсь что роутер.
Хотел напрямую проверить, но они там что-то похоже прописывают, не пашет.
Также запросили скрин с Винмтр, жду. Надеюсь не зря провайдеру написал.
все, что нужно для торжества зла, это чтобы хорошие люди ничего не делали.
когда жалуются на провайдера с 1 гигабит/cек тарифом, то роутер 2009 года выпуска как бы неуместен.
Обзор Wi-Fi маршрутизатора и точки доступа D-Link DIR-615
01-10-2009
На данный момент самым правильным и производительным решением для прокладки беспроводных коммуникаций является оборудование, поддерживающее спецификацию IEEE 802.11n, как самое эффективное и обеспечивающее наибольшую надежность.
Чи щось по дорозі. Одного разу допомагав людям з ютубом - от не працює й все. Роутер не винний, комп через проксі теж все показував. Щось було у провайдері. У результаті - у провайдера ця людина замовила постійний IP, після зміни IP на IP з іншого діапазону все запрацювало. Причому наскільки я зрозумів проблема не у провайдері формально, а десь по дорозі між провайдером та ютобом щось заважало. Тобто може й не хост, а щось невідомо де.
Я був підключений до провайдера Адамант (звичайний інет до 100 мб/с), і коли мені сказали, що абонплата піднімається з 185 до 250 грн я пошукав альтернативу.
Підключився до провайдера Vega (Vega об'єднався з Vodafon) і реально поки що не пошкодував. (вартість також 250 грн, тільки швидкість до 1000 мб/с)
Вони безкоштовно провели кабель, встановили своє обладнання (яке також безкоштовно надали), підключили, перевірили.
На даний момент можу сказати тільки про нього позитивне, а далі подивимося.
І звичайно, у мене виникло бажання порекомендувати цього провайдера.
Умови провайдера надає дуже адекватні. Якість зв'язку мене поки що влаштовує.
Вони також пропонують річний абонімент, оплачуючи який вартість буде не 250 грн на місяць виходити а близько 191 грн.
Тому із задоволенням ділюся інформацією з усіма.
Ще приємний бонус:
Отримайте при підключенні до Vega або Vodafon місяці безкоштовного Інтернету:
Вводити промо код під час активації в особистому кабінеті:
8251590
Промо код дає МІСЯЦІ безкоштовний інтернет.
Ну це ж чудово, чому не повідомити те, що дійсно вигідно для користувачів!
Последний раз редактировалось Simas; 06.09.2024 в 11:42.
Социальные закладки