|
Сегодня целый день звонила в ИС, хотела договориться с Аллой о встрече на стройплощадке для подписания Акта. Мы так с ней говорили до праздников. Но телефоны все не работают. Наверное отключены! Как же быть????
Добрый вечер! При покупке квартиры вы должны получить договор переуступки пая и чек на сумму, которую вносил за квартиру в Интострой первый инвестор. Сумма в чеке должна совпадать с ценой в договоре между первым инвестором и Интостроем. А по поводу расходов, мы оплачивали только услуги риелторов, а за услуги Интостроя платил продавец , это ему обошлось примерно 600 баксов. Удачи!!!
Пасиб. Очень вовремя. Сегодня проавансировался. Принимайте в ряды соседей (надеюсь, сделка через неделю). Мне посоветовали показать договора государственному нотариусу, на всякий. Покупаю после первой переуступки.
Посмотрел договор продавца – вроде впоряде. Чек на месте. Значит можно ложиться спокойно спать. Решение покупки квартиры было тяжелое. Рынок на поселке знаю намного лучше чем любой с риелторов, с которыми работал. Вариант Тополей – один из лучших на поселке.
ну тоді будем знайомитись. Як і писав 2/1 (103) 7 поверх. З актом не спішу, є можливість почекати. Коли оглядав квартиру здивувала одна штука - на трубах підводу води відсутні крани - як інженер роблю висновок - підводу води до дому нема (гідровипробування системи виконують на кранах, нема можливості випробувати - нема смислу ставити крани). нема води в кімнаті - нема ремонту. Як з водою в 2/2, чи може я помиляюсь. Вибачаюсь, звертаюсь до вас, як до активного форумчана. Куча питань ще буду обговорювати з головою ОСМДК
З водою, як і з усім іншим - так само, тільки один ньюанс, тобто нонсенс - готовність будинку 2.1 краща, ніж будинку 2.2. А на рахунок - запитатися голову ОСББ - слушна думка - він самий обізнаний з цих питань. Якщо захочете поспілкуватися зі мною - я скину Вам свої координати у ОП.
На рахунок ціноутворення в Тополях та і взагалі моє враження покупця. До моменту коли зважився на придбання квартири побував в тополях раз 5 в різних квартирах. Облаштування в квартирах приблизно однакове. Десь "+" десь "-", але, практично, за два місяця мого митарства суттєвого просування я не відчув. Більше того, маю змогу кожного ранку любуватись фасадом тополів по дорозі на роботу, особливо на світлофорі. Як не ставлять дверей на загальній площадці вище сьомого поверху останні два місяці так і не ставлять - мабуть рідкісні двері і не хочуть ламати загальний інтерєр. З тих робіт, що ведуться в будинках - це ремонти в окремих квартирах (як всім відомо - Лукойла), правда варто відмітити появу системи опалення як в квартирах так і на загальних площадках (впенений, що випробувані). Склалось відчуття, що Лукойл дав аванс, за який ИС довів будинок в той стан, на якому він зараз є. Моє враження, що Лукойл чекає на ремонт в своїх квартирах, щоб завершити угодну, тобто перевести на рахунок ИС залишок коштів (такі угоди без аванса просто не можливі). Чекати нам прийняття від Лукойла їхніх квартир, розрахунок по угоді, і вже довдедення до кінця всього комплексу. Одним із верішальних чинників мого вибору, що Лукойл просто додавить ИС до вселення в них людей. Тут і нам всім добре буде.
Тепер про ціни (про фактичні ціни пишіть в ОП (ЛС) і то я орієнтуюсь про однокімантні). 1000 вічно зелених гарних амереканських грошей - абсолютно правильна ринкова ціна. Можна порівнювати з іншими варіантами, степінь готовності і рівень обіцянок, яких аналогічний. Решта ціноутворення вже залежить від конкретних факторів. Ну для прикладу мені пропонували за ту ж ціну варіант другого поверху 2/2, але дакуючи вашому форуму відмовився через перспективи любуватись задньою стінкою майбутнього торгового центру. Майбутнім продавцям раджу прагматичніше оцінювати ситуацію, а якщо сумніваєтесь раджу зрівняти ціни варіантів Дніпропетровська 99, Марсельска 52 і ви все зрозумієте (Альянс, з обєктивних причин не розглядав). Тополі мають свої плюси, інші варіанти мають свої плюси. Хоча якщо людина не орієнтується і занадто прислухається до думки ріелтора(ів) то продати можна і за веселі $1200/кв.м. Одразу ж є перехресний варіант в тополі на Бочарова за 53-54 з ремонтом.
Детальніше в ЛС.
Так речь идёт не о красивой цене, а об адекватной!!!! Возьмите даже к примеру "Острова",- сейчас Интострой рекламирует однушки(38 м3) по 29999$(пишут что кол-во квартир по такой цене ограничено)....т.е. квадрат выходит 789 долл.США!!! Дому строится ещё минимум год, и удорожание на 200 долл. за квадратик(до окончания строительства) вполне реально!!!! Вот Вам тысяча за м3 и получается!!!!
Не дай бог еще раз связаться с Интостроем! Как вспомню эту историю - когда ты отдаешь деньги фактически под честное слово а потом дрожишь и ждешь когда у Коробчинского прийдет настроение досторить твой дом. Я уже не говорю про выброшенные 5 лет из твоей жизни. По моему это не стоит никакой экономии!
Социальные закладки