|
так "за 2 зайцями" і є комедія, а це убогість з претензією на серйозне кіно. не знаю, для тебе це може й нормальне кіно, я деякі моменти, деякі діалоги не міг дивитись без посмішки, а в деяких місцях ржав як кінь
PS та мені не важко читати, я прочитав... а чому відразу так накидуватись??? ПРО Ющенка-так почитай уважніше цю гілочку складаеться враження, ніби багато постів писали паціенти канатчіковой дачі-просто на вихідні випустили додому і вони дорвались до інета... так що lens, спокійно... я сам не погано вмію читати...
Последний раз редактировалось george23; 24.02.2008 в 12:52.
мда... яга, мила яга, давай не будемо про тонкість натури, ок??? от кому-кому, та вже не тобі судити, як мені сміятись, коли дійсно смішно...
lens, боюся ви так нічого і не зрозуміли
я хотів всього навсього сказати, що Гоцман-прототип Курлянда. яга говорила про памятник Гоцмана-я написав що краще вже поставити памятник реальній людині... схоже, яга сама не дочитала свою ссилку... от і все... а тут ти зі своїм постом-дуже в тему! уважніше читай гілку-здаеться, чи не ти колись мене цьому вчила
ти помиляешся, коли пишеш, що мені не зрозуміти-навпаки, я добре розумію тебе і твої погляди, не зважаючи на те, що "свідомий" (за термінологією адесского форума) і в деякій мірі навіть поділяю(!!!!!!!)
Ну, во-первых, не Гоцман - прототип Курлянда, а наоборот(прототип - "первообраз", конкретная историческая личность, послужившая основой для создания литературного или киношного героя). А мои взгляды по поводу памятников на самом деле очень просты: по моему мнению, в них должно быть как можно меньше политики, особенно - политзаказа. А должна быть "привязка" к месту и соответствие духу города... Вас не удивляет, что на памятник Бабелю одесситы собирают деньги по всему миру, а памятник Калнышевскому "спускается сверху" решением властей, тупо по-совковому - потому как требует идеология? Меня - не удивляет... Потому и отношение соответствующее.
И это пройдет.
Эко бравые асы из УПА петли Нестерова выделывают.Гоцман-прототип Курлянда
Меня одно удивляет , ну ладно пусть памятник Калнышевскому ( в конце концов личность действительно выдающаяся в историческом смысле ) , но , почему все делают без референдумов, каких то опросов общественности . Та же ситуация была с Катькой по-моему : кто то где -то решил, по телеку спросили пару прохожих и всё...
Ну даже на данный момент о чем могут быть споры , когда в опросе 70 одесситов против , при чем это подавляющее большинство. Ну не хочет Одесса Калнышевского и хоть ты тресни , обьясняйте нам , поясняйте какие мы глупые и ничего в истории не смыслим, что Калнышевский реально повлиял на основание города - НЕ ХОТЯТ.
Призедент, к сожалению , далее своих амбиций ничего не видит .
Вот так и получается , что городом управляет не громада , а кучка чиновников , решающих , что в городе строить , и какие памятники одесситам нужны .
(лично я проголосовал - Возмжно , если это украсит город)
Галактего ф безопасносте!
(с) Онотолей
сорі, переплутав трохі... lens, що таке прототип-знаю, ти Америку тут для мене не відкрила
але суті сказаного мною ця дрябниця не змнює.
доречі, я чомусь здогадувався, що саме ти напишеш про свої думки... дивним здаеться, але ж в якій ми країні живемо???
оооооооооооооо!!! тут minaev.a.d. до нас пожалував!!!!! здрастье!як давно не бачились... не хворали часом??? пийте на ніч молоко з медом...
ну тепер ховайтесь в жито всі свідомі! зараз цей герой 2-ї Пунічної війни та заслужений учасник 3-го Хрестового походу нам підрозкаже!!! його логіка вірна і незламна...як...як прямий рускій меч!!!от!
![]()
Эт кто к кому пожаловал еще вопрос(на колличество сообщений смотри).
А за героя спасибо. А после моих сообщений с моей логикой, прямой как "русский меч", оппоненты про паяльники в 1945 начинали бредить.
Dema, в твоїх постах я теж не завжди логіку бачу... але не допускаю собі думати, що це через неповноцінність розуму...може, я і не правий, а все саме так і є?
minaev.a.d.-ну що можна сказати королю цього форуму??? гордися...хоч цим...![]()
а при чому тут паяльник??? аааа! згадав. скажи, а сьогодні, якщо потрібно, то що славні міліціянти не взмозі зробити так, що ти підпишеш що їм буде потрібно? ну от скажи, нам, о гігант мисли!!! ти ж в нас такий? ну! по очах бачу, що гігант!!! просвіти недоумка!
PS а з 1 Пунічної непогано збергіся... молодчина простотільки як тебе в Одессу занесло? сидів би в Африці, Карфаген з руїн відновлював...
![]()
Dema досить "вопіть" серед дня! почисть зуби і не псуй повітря... дочекайся ночі-в мене якраз час активності, покричим разом...
багато в кого. і в тебе також.
PS...тааак...що далі буде? ждем-с, Dema. що ще напишеш?
і це все???....
хех... ржати в мене дійсно класно виходить...
ладно, ніч наближаеться, піду хоч горло пополощу чи що, горлати ж всю ніч доведеться
сорі, звичайно, але сам винен.
Хамство это не лучшая характеристика наших друзей с ЗУ, судя по Одесскому форуму свойственная большинству форумчан, пришедших "оттуда", либо отстаивающих их идеи.minaev.a.d.-ну що можна сказати королю цього форуму??? гордися...хоч цим...![]()
а при чому тут паяльник??? аааа! згадав. скажи, а сьогодні, якщо потрібно, то що славні міліціянти не взмозі зробити так, що ти підпишеш що їм буде потрібно? ну от скажи, нам, о гігант мисли!!! ти ж в нас такий? ну! по очах бачу, що гігант!!! просвіти недоумка!
PS а з 1 Пунічної непогано збергіся... молодчина простотільки як тебе в Одессу занесло? сидів би в Африці, Карфаген з руїн відновлював...
![]()
ЗЫ, А про паяльник, это ты передергиваешь. Ты по отношению к документы в 1945 году написал. А, теперь, пишешь про милицию и т.д. Детский сад. За свои слова отвечать нужно. Хотя и проще поиграть в детский сад с "сьездами" на все что угодно. Даже на мамонтов.
Социальные закладки