Александр Тихонов. Впечатления от церемонии открытия Олимпиады в Сочи 2014.
читать полностью: http://skirun.ru/2014/02/09/sochi-2014-tseremoniya-otkrytiya-otzyvy/#ixzz2sqiVwPRi
| ||
Тема: Олимпиада в Сочи.
Александр Тихонов. Впечатления от церемонии открытия Олимпиады в Сочи 2014.
читать полностью: http://skirun.ru/2014/02/09/sochi-2014-tseremoniya-otkrytiya-otzyvy/#ixzz2sqiVwPRi
Що саме він робить? Я ж повторюю, суто за технічним контентом (тобто стрибки, обертання та доріжки) сьогодні він був останнім. Це не мої думки - це протокол. Це об'єктивна частина фігурного катання. І в цьому він вже давно не лідер і близько. Сьогодні канадський фігурист зробив 4 четверні стрибки, при чому 2 різні і один у другій половині програми. Плющенко зробив тільки 1 при чому не так вже й добре. Те шо далі судді йому плюсовали - це на їх совісті. Я дуже вдячна тому судді, хто в короткій программі йому за зв'язки поставив 4.5. Менше ніж нашому фігуристу. Це його чесна оцінка. Решта судей поставили за ім'я. Тобто розумієте, навіть наш Яша щось там прогресує, щось робить, а тут виходить такий собі Плющенко і отримує значно більше. А уявіть як на це дивляться топові фігуристи. Таке суддівство - це ганьба для спорту.
Я не фанат Юлі ліпницькї. Їй багато чого докинули і вчора, і сьогодні. Але вона загалом реально виграла. Без питань. В неї і справді дуже складний контент. З цим нема сенсу сперечатися. Але Плющенко - це окрема історія.
на превеликий жаль. Якби він хоча б мовчав, то фіг з ним. Так кожне ж його інтерв'ю - це триндець. Він, виявляется "вздернул Чана". От вже ж щастя яке виграти копійки в фігуриста, який сам чимало помилився, а йому ж досипали. Так хоч би й так, то можна ж бути біль коректним у висловлюваннях? Реально, з усіх фігуристів, які я тільки знала за стільки років, тільки Плющенко може викликати стільки негативу.Сегодня он был не очень, и мне не понравился, и по мне, для Олимпиады, прошлые заслуги значения не имеют. Но! для нас, как для зрителей, он выдающийся фигурист, а какой он человек - это ж не обсуждается..
ну він і Мішин вже заявили, що у Плющенко щось там тріснуло під час прокату і болить спина. Все за планом. Ковтун на низькому старті.
Навіть найкращі стають згодом катами
В танцях американці переможуть 100%. Там такий піар на них йде, шо ух. Плюс це єдина можливість для США виграти золото. Щодо жінок, то там буде олімпійська чемпіонка Юна Кім з Кореї. З Кореї в фк за допомогою Юни йдуть такі фінансові потоки, що її будуть судити як рідну. Тим більше, шо в Юлі вже золото є. В принципі, як би там росіян в особистому не тягнули, думаю, що найбільш реальна медаль в них тільки в парах. Іншім дадуть зрозуміти, що і в командних вистачить - іншім теж треба.
Щодо наших - то це навіть дуже круто, що ми потрапили у 10-ку кращих команд світу. З тим рівнем фінансування і це перемога.
Юлия Липницкая стала самой юной чемпионкой за всю историю проведения зимних Олимпийских игр. Ей сегодня - 15 лет и 249 дней. В 1998 году Тара Липински выиграла Олимпиаду в Нагано в возрасте 15 лет и 255 дней
Простите, я не спорю с Вами, но как-то уж очень Вы "односторони" в своих суждениях и осуждениях.
Вы прокомментировали мой пост, но не прочли, видимо. я там писала о том, что Плющенко сегодня не лучший, но делал первым то, что другим не снилось. Раньше,
чем и заслужил звание Выдающегося спортсмена. его интервью - и читать не смысла, понятно что он амбициозный эгоист, но он и не участвует в чемпионате по риторике (никогда не представляла, что буду защищать Плющенко, которого не оч люблю, но давайте быть объективными).
а по поводу последнего Вашего коммента - девочка российская сегодня выступила прекрасно, и сегодня она б выиграла у кореянки, если выступит так же - то выиграет. Танцевальная пара - там ясно, там вариантов нет, ну и парное катание - там тоже Россия лиденр. Останется Плющенко - и тут России светит пьедестал.
Украинцы заняли 9е место из 10 - это таки большая победа, но хотелось бы как-то не теоретически. ну и эти истории о базах и финансах - уже не очень актуальны. Просто нет у нас фигуристов сегодня хороших, что поделать.. Зато есть хорошие биатлонистки![]()
Все формы неприязни ко мне просьба выражать в суицидальной форме.
пусть будет тут!
итак, смотря на этого поца по телику с лэйбой хохлы на шапочке(интер) так, вот эти поцы что серьезно долбят мозг прентедентам о том что их ждет хата + премия, этаж наверно как мозг разносит ??
как считаете????????
это я так под влиянием ругаюсь ,но.....
/_
/
Многие вещи, которые были опубликованы об Олимпийских играх, в интернете есть ложь. Уже и американцы это признали http://paleofuture.gizmodo.com/8-viral-sochi-olympics-photos-that-are-total-lies-1517429839
да вот то только что (интер новости), в кедах там один чел твердил что девок и мальчиков "зомбируют" грубо говоря что им за попеду хату дадут, но сказано это было и от креспондета так и от ""золота с шестом" слышал, причем меня не сколько инфа волнут сколько тон с каким они заяювляют.
может я зря волнуюсь и вы меня не правильно поняли, но скаких пор такой стимул в позитив влияет,
хотя и от полнулуния у некоторых когти ростут))))
НАШИМ ПОБЕД!!!!!!!!!!
Последний раз редактировалось woshod; 09.02.2014 в 19:45.
/_
/
Що саме таке унікальне зробив Плющенко, що іншим і наснитися не може? Чи Ви думаєте, що зараз у фк суцільні посередності? Світовий рекорд за балами короткої програми належить японцю Ханью - 99.84. Плющенко у цьому списку тільки 8 зі 91.30. Рекорд за довільну програму - канадцю Чану і це 196.75. Плющенко в цьому рейтингу 5 зі значно меншими 167.67. Канадієці Кевін Рейнольд перший, хто виконав 2 різних 4 стрибки у короткій програмі і ЄДИНИЙ, кто зміг пригнути 5 четверних у довільній программі. І сьогодні Кевін зробив 3 ідеальних 4-них проти одного у Плющенко. Тоді ж чому йому його досягнення не зарахували?
Плющенко вже видали срібло Ванкувера за старі досягнення. Може вистачить? Чи він буде повертатися на кожні ОІ з програмами минулого сторіччя? Чи не легше тоді одразу йому поштою надіслати всі медалі ОІ на 100 років наперед?
Не виграє. Технічний контент у юни не слабший. Власне і американці Голд не слабший. А таких компонентів у Юлі в принципі немає і більше ніж у Кім їй не поставлять. даю 100% гарантію. Тому якщо Юна не помиляється, то виграє вона.а по поводу последнего Вашего коммента - девочка российская сегодня выступила прекрасно, и сегодня она б выиграла у кореянки, если выступит так же - то выиграет.
Плюс Юля не залізна. Я бачила, як в Москві під тиском вона помилятися почала. Сьогодні вона теж не була ідеальною.
Також даю 100% гарантії, що навіть якщо залишиться Плющенко, то медалі не буде. Там в командному будет Ханью з двома програмами, Чан з двома, Фернандес з вдома. Технікою вони укатають Плющенко. Плюс їх ніхто не зможе засудити компонентами. Я вже мовчу про те, шо є й інші японці, амениканці та канадці. Але Плющенко не буде у особистих. Майже на 100% впевнена.Останется Плющенко - и тут России светит пьедестал.
Послушайте, вы в своей нелюбви к этим людям не читаете то, что на что отвечаете![]()
Плющенко сделал то, что другим не снилось - не сегодня сделал, а первый сделал и заслуженно был чемпионом. Сегодня - это прошлые заслуги - вот то, что я пишу, а Вы мне в ответ опять про сегодня.. Ну попробуйте добавить хоть каплю объективности![]()
Удачи всем, но если нет своих, то приходится болеть за сильнейших (с)
Все формы неприязни ко мне просьба выражать в суицидальной форме.
Социальные закладки