|
Хочется сказать, стремно. Нет у меня дупутатской неприкосновенности, неровен час забанятьНетусвободы слова. Так что я молчу)
ребята , у кого есть связь я админами форума пусть повесят на главной что в Одессе
оперативно-профилактическая отработка Одессы из-за угрозы терроризма
================
а нам все равно что тебе все равноА мне все равно что это,
только гавкнешь на улице и мордой в асфальт до выяснения личности
это даже менты имеют право сделать
Последний раз редактировалось Qwazar; 03.01.2015 в 22:01.
разьяснять среди вас колорадов будут как наши космические корабли бороздят большой театрА чем делается профилактика?
Ни чем другим они, заразы, себя не выдают
О, все кто перевозит черный нал, все занервничали))) шо ребятки...боитесь?..Правильно ..храните деньги в сберегательных кассах!!!))
Ви живете так, як обирали вчора...
Остановка авто осуществляется исключительно на законных основаниях. Операции и целевые мероприятия входят в перечень причин для остановки согласно Закону о милиции. Но документ о проведении любой операции показать обязаны. Об этом гласит даже Конституция.
Стаття 57. Кожному гарантується право знати свої права і обов'язки.
Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, мають бути доведені до відома населення у порядку, встановленому законом.
Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, не доведені до відома населення у порядку, встановленому законом, є нечинними.
Дальше по поводу обыска машин. Если существует документ о проведении операции он пять же не может нарушать Конституцию.
Стаття 30. Кожному гарантується недоторканність житла.
Не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.
У невідкладних випадках, пов'язаних із врятуванням життя людей та майна чи з безпосереднім переслідуванням осіб, які підозрюються у вчиненні злочину, можливий інший, встановлений законом, порядок проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду і обшуку.
Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.
При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
С остановкой авто определились. Далее проверка документов. Согласно Закону о милиции
2) перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень
документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи,
необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і
контроль за виконанням яких покладено на міліцію;
Т.е. документы(права и свиделеьство о регистрации) показывать человек имеет право в случае совершения правонарушения.
Последний раз редактировалось Fatal; 03.01.2015 в 22:19.
Социальные закладки