Это все понятно. Смотрим на диаграмму и видим 5 млрд. наперед уплаченных налогов. Или что-то другое?Сообщение от Petrovich
А Ющенко, на самом деле сказал:Заметьте, ни слова о "при нём".Давайте проконтролюємо, який сьогодні порядок у державному бюджеті. Я хочу стверджувати, Миколо Яновичу, ви підвели державний бюджет до бюджетної кризи, яка охопить економіку, банківську систему і інші сфери економіки. Але зараз я повинен аргументовано це довести. На сьогодні дефіцит бюджету, який мою країну привів мою країну до дефолту у 2000 році. 8 мільярдів маємо дефіцит сьогодні бюджету. 7,5 мільярдів – невиплачених компенсацій по ПДВ. Додавайте суму до суми, будь-ласка. 3 мільярди реструктуризовано ПДВ. 5 мільярди наперед заплачених податків. Миколо Яновичу, складіть ці п’ять сум і ви вийдете, що 23 мільярди ви витратили коштів, які не належать уряду, які належать майбутньому поколінню. Ви формуєте бюджетну кризу і тільки питання часу, коли вона виникне.
Интересна другая цитата:Помня то, как Бизнес ругал эти облигации и как их "добровольно" втюхивали как-то непонятна их позиция...Другими словами, 1,917 млрд грн. чиновники просто не должны возмещать по закону, поскольку не наступил срок.
Социальные закладки