Сообщение от
Август Пиночук
Я ж говорю либо по магазинам не ходит от слова вообще и считает что творог добывают из вареников, либо ему сам солнцеликий за покупками ходит
Вчера послушал одного очень умного украинского блогера. И подумал, что самое великое счастье у человека и родиться, и жить на своей земле, говорить на своем языке, среди своих земляков, родных и близких...
Выезжать за гранцу только на экскурсии и на заработки, если можешь там больше заработать, и возвращаться домой, в родные пенаты... И воспринимать родину, как своё убежище и убежище для своего народа.
И говоря о недостатках на своей родине и даже её пороках, жалать ей добра и делать всё, что можешь для того, чтобы пороков и недостатков не стало, но не забывать, что лучшего убежища, чем она, быть не может.
Вот, великие слова: "Где родился, там и пригодился"...
Показать скрытый текст
В мене є досвід. Я не просто наслухався розумних людей... З урахуванням того, що мене зустріли зі щирими серцями і допомагали, як тільки могли (і навчали, і лікували, і страхували, і надавали поміч матеріальну, і моральну, тощо)... Але!
Зрозумійте мене вірно... Коли я в Києві виходив в місто (на Хрещатик, на Дніпро, гуляв по Нівках чи по Дарниці), я завжди-завжди зустрічав знайомих мені людей! З тим навчався, з тим зустрічався, з тим спілкувався... Ось жіночка, що... а ось, що ні... Місто було - родиною!
Тут я можу ходити, хоч ноги стерти - нема нікого знайомого, ні-ко-го! Ні з ким нема нічого спільного! Йду в натовпі незнайомих людей... Ні з ким не встиг попрацювати, ні повчитись, ні відпочити... Пусте місто!
Є хліб, є до хліба... Але я чужий на цьому святі життя. Це все не мною побудоване. Я як би добре пристроївся... а не побудував цей Рай, хоча це і Рай. Тепло, ситно, але тягне "до степу широкого"... А тепер ще й мова відроджується! Це велике щастя!
Социальные закладки