ви натякаєте, що я в числі 99%?
|
ви натякаєте, що я в числі 99%?
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Скажите пожалуйста, а какие вы для себя решения принимаете по кредиту?
Курс и дальше будет расти, а доходы и дальше будут продолжать падать.
Как я понимаю у Вашего мужа еще есть вариант уйти в рейс, но вот что будет, если не получится.
Что вы планируете делать, если кредит в принципе станет невозможно платить?
Я без издевок.
ПС. и да, я работаю в банке, если это важно.
Votum separatum
Грядут большие изменения - от дефолта до нового майдана. В Одессе уже взрывают банки - что будет дальше, боюсь предположить. Но в целом, самый разумный вариант - обращаться в суд с иском о признании договора недействительным. Конечно, если в стране все останется по-старому, то через несколько лет суд будет проигран, тогда можно обращаться в Европейский суд и затягивать дело еще на несколько лет. Хотя, может, и не придется затягивать, потому как в Европе эти договора могут быть признаны недействительными на первых же заседаниях.
тогда нужно по идее будет заключать новые договора.
Или мы реально вернемся в 90 е. с бандитами и тд.
Давайте говорить каждый за себя, меня интересует мнение живого человека с таким же кредитом.
Если у ВАс есть кредит, то я Ваше мнение услышал. Судебных перспектив у Вас не много. больше перспектив затянуть дело, что есть тоже вариант развития событий.
Что будете делать лично Вы?
Votum separatum
Какие судебные перспективы? Довольно показателен пример с тимошенкой. Нужно было - назначили виновной, изменилось направление ветра - пошла охота на судёныша, который по команде назначил виновной.
Вы считаете,что мне есть смысл вам отвечать( я тоже без издевок). К первому сообщению хочется добавить:" Не учите меня жить,лучше помогите материально!"![]()
Про що мовчить НБУ: загадковий Meinl Bank AG
Завдяки різноманітним схемам із вимивання капіталу і подальшого роздування активів банків десятки мільярдів доларів виводяться з України, а десятки українських фінустанов опинилися під опікою Фонду гарантування вкладів.
Жду комментарии от пробанковских защитников. Кто виноват,что сегодня есть такая проблема у валютных заемщиков.Кому не выплачиваются вклады и по чьей вине? Вперед!!!
Последний раз редактировалось Моня-Одесса; 20.01.2015 в 09:33.
Вночі у Запоріжжі біля банку стався вибух
http://zik.ua/ua/news/2015/01/20/vnochi_u_zaporizhzhi_bilya_banku_stavsya_vybuh_557393
Какие странные немцы.
170 немецких банков предлагают для жителей Германии взять кредит на покупку жилья с кредитной ставкой (на 10 лет - 0,85 % годовых и на 30 лет - 2.1% годовых).
А желающие не выстраиваются в очередь и предпочитают жить в государственном жилье.
Правда "владельцам недвижимости" в Германии приходится ежегодно платить налог в размере 3,6% от рыночной стоимости этой недвижимости.
А может это украинцы воспринимают все не правильно и стремятся иметь все свое и готовы на грабительских условиях украинских банков стать "владельцами недвижимости"?
Отправлено с моей микроволновки через розетку!
Вот он, банковский беспредел в действии. Им, беднягам, пришлось на нашем поле чудес прятаться. Мы точно в Европу через Африку пробираемся.
Я тоже отвечу.... путей решения два:
1.пойду как все в суд, лет 5 судов, потом года два пусть меня выселяют(у меня там несовершеннолетние родственники прописаны). Потом из залоговой квартире выношу все, вплоть до окон и дверей, полов, обоев, плитки (т.к. устанавливала их я)... + с первого дня суда коммуналку платить не собираюсь - т.к. не мое типа уже, лет за 5 - прилично набежит....и хай продают......(думаю выручат фигу с маслом от продажи)
2. Банк совместно со мной полюбовно ищет взаимовыгодный выход - получает свои деньги и платежеспособного заемщика.
добрый день
очень нужен юрист, разбирающийся в тонкостях общения с банками...(для представления интересов)
спасибо
наша 3к квартира оцінювалась десь 76 тис. $ (ринкова вартість 80 тис.) тобто 400 тис. грн. у 2008 році.
дивлюсь середні ціни сьогодні в середньому 50 тис. $ - в гривні за курсом НБУ на сьогодні 789 тис. грн., якщо за ринковим курсом долара, то взагалі близько 1 млн. грн.
Де стільки доларів взяти? а в гривні я не бачу, щоб ціни були "приємнішими"![]()
Україна - це ми!
Банки пропонують вибірково реструктурувати валютні кредити позичальників
14:15 21.01.2015, економіка, політика, усі новини, Radio Free Europe / Radio Liberty
Представники українських банків, що підписались під Меморандумом про реструктуризацію валютних кредитів, а також експерти Незалежної асоціації банків України пропонують розмежувати кредити, які підпадуть під реструктуризацію. Мова йде про те, щоб розділяти позики на придбання соціального житла і ті, за якими купували нерухомість, що не підпадає під цю категорію. Соціальним пропонують вважати єдине житло фізичної особи, загальна площа якого не перевищує 60 квадратних метрів для квартир і 120 квадратних метрів для житлових будинків. Також принципово, щоб позичальник був прописаний у цьому житлі. Окрім того, представники банківського сектору пропонують реструктурувати лише кредити, при яких загальна сума несплачених зобов’язань за основною сумою заборгованості, відсотків і комісій загалом не перевищує 2,5 мільйона гривень за офіційним курсом гривні до іноземних валют станом на 1 січня 2015 року. Для цього, за словами експертів, необхідно внести відповідні зміни до Податкового кодексу, до закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування» і скасувати мораторій на стягнення майна. Директор з управління ризиками одного з українських банків Олена Домуз зауважує, що позичальників ніхто не змушував брати валютний кредит, адже вони мали економічний вибір: взяти дешевшу позику в валюті, чи дорожчу в українській гривні. А таке розмежування, за її словами, дозволить подбати саме про незахищені прошарки населення, «а не про спекулянтів». «Банки самі на себе усі збитки взяти не можуть. У нас виникне інша проблема – повний колапс із депозитами і поверненням коштів. Якщо відтоки депозитів і грошей із системи продовжаться тими темпами, які були у 2014 році, то, на жаль, ми з вами не зможемо підняти економіку», – говорить представниця банку. Домуз також додала, що банки зараз відчувають підтримку від НБУ щодо впровадження у дію меморандуму, утім він досі потребує допрацювання й уточнення. Через розмежування кредитів, що відповідають і не відповідають умовам реструктуризації, вдасться розділити відповідальність не лише між державою і банками, але і між позичальниками, говорить вона. Наприкінці грудня 2014 року НБУ погодив меморандум, який передбачає реструктуризацію споживчих кредитів по 7,99 гривень за долар. Під ним також підписались низка українських банків й організації, що представляють інтереси споживачів. Утім меморандум наразі є, радше, переліком домовленостей між трьома сторонами – йому бракує юридичних гарантій.
Україна - це ми!
Замечательно, а у кого площа 61 метр и дом еще не построен, и прописаться им по-просту негде, пролетают?))
Я желаю всем счастья!
Социальные закладки