Це як так думаю якісь архівний документ.
| ||
Она основала наш город, который к той Сечи вообще никакого отношения не имел. Потому имеет право на то, чтобы быть увековеченной в нашем городе, где и была до революции. Что про Пушкина скажете? Может такой город быть културной столицей? У нас тоже всякие есть, но ТАКИХ... Как-то незаметно. Видимо, носителей культуры (поляков) УПА перезезали, вот и нет культуры.Ну поперше у кожному місті є свої хами.І за тих хто був у вас в Одесі я відповідати не можу.А зрозуміти можу.Катерина друга це людина яка знищіла і спалила Січ, хіба козаки після цьго мають її поважати.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Хто вам сказал такую неправду?Всі знають що Лвів як Пітер у Росіє є культурною столицею.
Скажу від себе докі ми не зрозуміемо що повага до себе і України це головне у розвитку.Нам треба знайти свій шлях.Не зважаючі на Росію,чі США.
Вона не заснувала місто, а лише дала назву Одеса -Гаджибею.Якщо колись будете у Вільнюсі у башті Гедемінаса е карта Русі Літовської з містом Кочубей
Может, объясните мне, как можно себя уважать, отказавшись от родного языка, живя в родном городе? Или как уважать страну, которая заставляет это делать?Скажу від себе докі ми не зрозуміемо що повага до себе і України це головне у розвитку.Нам треба знайти свій шлях.Не зважаючі на Росію,чі США.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
ॐ श्रीं ह्रीं क्लीं ग्लौं गं गणपतये वर वरद सर्वजनं मे वशमानय स्वाहा
У нас с ними национализм разный,я так думаюИ эти люди говорят о близости к Европе.Націоналізм буває двоякий: державотворчий і державоруйнуючий – такий, що сприяє державному життю нації і такий, що це життя роз’їдає.
Прикладом першого може бути націоналізм англійський;
другого – націоналізм польський, український.
Перший є націоналізм територіальний, другий – націоналізм екстериторіальний і віросповідний.
Перший називається патріотизмом, другий – шовінізмом.
http://ukrhistory.narod.ru/texts/lypynski-1.htm
Мы все же ближе.
Симулянт - несуществующий обьект, который прикидывается существующим
Социальные закладки