|
Я задав запитання...
Суть запитання в тому, що той, хто його задає, не володіє відповідною інформацією...
Отже, апріорі не може нічого обгрунтувати
А от ті, кому відомий "сєкрєт оглуплжнія нинєшнєй молодьожи" говорять про це у ствердній формі.
Тобто, грунтують на чомусь свої переконання...
От я і прошу ці обгрунтування оприлюднити![]()
Оказывается в Одессе великое событие произошло)) Где бы я ещё узнала, как не на сайте "сволоты"?
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/022773/
Особенно умиляет это:
Я живу рядом с этим парком. Таблички там нет, вряд ли она там проторчала два дняМинулого року патріотична громадськість назвала парк поруч із ринком "Північний" іменем Романа Шухевича. Тоді біля входу в парк встановили табличку "Парк ім. Романа Шухевича. До 69-ої річниці з Дня відновлення Української Держави (30 червня 2010 року)".![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
А Вам самому не понятно?) Но на сайте этих клоунов написано:От так. Патріотична громадськість, все два с половиной болезных.Минулого року патріотична громадськість назвала парк поруч із ринком "Північний" іменем Романа Шухевича. Тоді біля входу в парк встановили табличку "Парк ім. Романа Шухевича.
Но это в Одессе знают как оно было, а ведь читатели из других городов могут и подумать черти что...![]()
Наблюдаю чудесные тенденции: свободовцы раньше всегда анонсировали свои "мероприятия", а последние разы - что "автопробег", что тусовку в Александровском парке - провели в нычку, сообщив уже по факту. Это хорошо, значит боятся, [MOD].![]()
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 30.06.2011 в 22:16.
Социальные закладки