По-моему, проблема существует, но не в украинизации, как таковой , а в том , кто и какими методами ее проводит. В стране , где , практически ни один вопрос за последние лет 10 не решался профессионально и с умом трудно ожидать чего-либо хорошего и от попыток решения этой проблемы . Если бы вопросом занимались профессионалы-историки и просто незаангажированные люди, думаю, никакой проблемы и не было бы. Другой вопрос - есть ли такие люди?

Тема:

Я бачу, що у Вас є проблеми з зіром, або з розумінням російської мови, тому я відповідатиму Вам українською. Так. При певній наполегливості можливо. Але, як Вам здається, чи не забагато наполегливості? Щоб зареєструвати свого сина (його звати Андрей) само так, як ми його назвали, та на україномовній сторінці зробити запис Андрєй, нам довелося три місяці, за допомогою юриста, звертатися до різних установ, і в кігці кінців вирішувати питання у суді. Суд ухвалив Рішення зареєструвати дитину саме Андрєй. Усе скінчилося добре, але це наше право було с самого початку. Чому ми повинні були все це робити?

Социальные закладки