|
Мы согласились
Мы отказались
Нам еще не звонили
Брат є не один. Якщо в мене немає на телефоні гугл акаунта та гугл сервісів, то гугл дуже мало що зможе з'ясувати. Ну й прив'язати кілька браузерів з телефона, котрий періодично повністю очищається до інших браузерів де такох немає ніяких гугл акаунтів проблематично. А нервує мене тільки гугл
А кто знает, с чего Приват проталкивает свое приложение? Пользуюсь приват24 через браузер, мне так удобно, память телефона не занимает, а мне несколько раз уже звонили и рекламировали свое приложение.
Поделись улыбкою своей, и она к тебе не раз еще вернется
Додаток на телефоні це можливість слідкувати за вами в залежності від того, що ви цьому додатку дозволите.
Може вони бажають протовкнути якусь систему типу приватпей. а для цього їм треба магазинам показувати, що користувачів додатку багато, а це потенційні клієнти котрі наприклад зможуть отримати кредит миттєво прямо у телефоні. Можна ще багато сценарієв використання пригадати, але усі вони на користь банку.
Увага аферисти!
Вложение 13339731Вложение 13339734Вложение 13339740
Мені на НП прийшло відправлення.
В середині листівка з вітаннями та "картка-сертифікат")) аж на 1 500 грн.
Звісно такої мережі не існує.
Ну і відправник по за зоною))
Будьте уважні і обережні.
P.S.
Звідкиаферисти знають саме те відділення яким я користуюсь?
Поруч 6(шість) відділень НП!
Україна переможе коли ми зрозуміємо
За країну треба не вмирати, а вбивати!
вы оплатили то что не заказывали?
Никогда б не оплатила то, что не заказывала...хорошо, что там открытка(хотя за 160 грн дороговато), а не белый фасованный порошок
![]()
...Мы жили тогда на планете другой((((
Естественно, будут всем рассылать- выгодно, однако, хотя и затратно: и открытки закупи, и в отделение сходи
Подарки дарить могут серьезные компании, для которых Вы важны и ценны и вышлют они Вам их бесплатно!
P.S. интересно, открыть можно на Н.П. и посмотреть, что там перед оплатой?
Социальные закладки