|
Возможно, если врач подтвердит болезнь, он может оказаться на Вашем месте, а врач-пенсионер/женщина не хочет лишаться работы. Это неисправимо.
Дивне злагодження
❗️"Бусифікація" в Україні майже повністю викорінена, — представник омбудсмена КозиренкоЖодної перемоги над «бусифікацією» в Україні зараз немає, — омбудсмен Лубінець
Подскажите кто знаком с таким- звонил участковый и сказал пришло уведомление с военкомата мол надо прийти. Это если что в розыск подают? У кого-то такое было?
По официальным данным из полиции, сегодня на улице Пастера водитель не вышел из машины по требованию сотрудника военкомата, в ответ на что тот вцепился ему в дверь и продолжил движение вместе с ним.
Однако, самое интересное начинается дальше: по словам самого сотрудника военкомата, который обратился в полицию, после езды на двери он был избит неизвестными людьми, которые приехали на чёрных Део и Форд (фото-видео этого происшествия отсутствуют). У 56-летнего мужчины диагностировали закрытую черепно-мозговую травму, сотрясение мозга, ушиб грудного и поясничного отдела позвоночника, ушиб левого колена. Дело расследует полиция.
«Считаю до трёх, а потом как дам больно!..»
Военная форма сильно дискредитирована в глазах общественности.
Даже большая королевская печать не сможет повлиять на реальность.
Было. Если пойти к участковому или встретится с ним, поедешь в тцк по району под конвоем. А участковый получит плюшки за тебя. И это, ты УЖЕ в розыске, имей ввиду.Подскажите кто знаком с таким- звонил участковый и сказал пришло уведомление с военкомата мол надо прийти. Это если что в розыск подают? У кого-то такое было?
Тут становится скучно
https://dumskaya.net/news/soprovozhdenie-v-ttsk-garantiya-vybrannoy-spetci-186136/
Рекрутинговый центр в Одессе
"Шляхетна людина висуває вимоги до себе, а низька висуває вимоги до інших"
Новости от горно-штурмовой бригады.
ДПСУ виявили тіло «ухилянта» у горах Румунії. Чоловік незаконно перетнув кордон і помер в 200 метрах від нього, через переохолодження.
Щоб врятувати його супутників, знадобилось 22 години і дві групи рятувальників.
Не приходять вони у ніякий резерв..Їх або дають на блокпостах уповноважені , або присилають новою поштою на адресу яка була вказана у Резерв+..Це не бойова повістка, а повістка з,явитись. Якщо повістка не приходила то те що ви не з,явились це не правопорушення.Мене два рази зупиняли ось недавно, я запитував. Чоловіків 50 + можуть поки очикувати, зараз ми там не потрібні ..поки що...далі мабуть мобілізують і тих кому 50+
---------- Сообщение добавлено 07.12.2024 в 12:24 ----------
Та да..всі хотять сидіти за 50 км від нуля і керувати дрончиками)..Все село вигребли на 90 відсотків, притому не церемонились)) а тепер гадають що гАрАдские підуть за 120 тисяч дрончиками керувати пару місяців)) а потім вперед на роль бо людей немає...нажаль таки умови склались. .
Ви живете так, як обирали вчора...
Я бы не говорила бы так уверенно что 50+ не нужны. У квартирантов папу в таком возрасте и забрали с улицы, правда служил он в армии и имел какую то специализацию.
Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя
Я так понимаю,50 + , кому,как повезет.Знакомого тоже несколько раз останавливали,проверяли доки и отпускали.
Кто с мечом к нам придёт,тот от меча и погибнет!!!
Незнаю..можливо..Я коли їхав додому з Бельгії за,ящався напряму з підрозділом у Києві, ну щоб не через воєнкомат...Вони мені відмовили..сказали що серджантскій склад та офіцери на якому особливому рахунку МО України...Я служив у арт. розвідка у армії СРСР ..Ст.сержант.ЗКВ був..Знайомий в учебці сидить вже 4 місяці, каже що купа тих кому за 50+ і їх не хотять забирати у підрозділи комбати, бо це неефективно і неможливо виконувати бойові з людьми яки приходять вже з купою хвороб..Даремно витрачені гроші на таких військових...Просто коли готували той наступ ще при Заслуженому то понабирали та вигрібли у селах майже 90 відсотків і це у основному 45-55. Зараз з,ясувалось що така армія не придатна воювати повноцінно ,не тому що не хотять, а тому що физично це неможливо.Йти 5 км до позицій і нести на горбу 50 кг, щоб там вижити , 90 відсотків тих кому 50+ не зможуть ..І на дорогах це також неефективно. Тому і вийшла та діректива що 50 + не забирати масово, а тільки обраних .Так що все ще попереду...Гадаю що заберуть всіх хто може ходити)) це реалії і їх потрібно сприймати по факту...Якось так
Ви живете так, як обирали вчора...
Я отец троих детей - недавно родился третий.
Есть только приписное. Хочу получить бумажный военник.
Подскажите, насколько рискованно идти в ТЦК?
Каких неприятностей ожидать и к чему быть готовым? Какие документы с собой брать?
Спасибо.
Социальные закладки