|
Кратенько так... Вы писали, что "украинец" - "гражданин Украины" = духовность.
Полагаю, не станете отрицать?
После чего сами пришли к выводу, что не в состоянии определить духовность другого человека.
Следовательно, Вы не вправе рассуждать о ком-либо, является он одним или другим видом.
Имеете возражения?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
ОМГ, перший раз бачу, щоб філософські, фактично, питання перекладали на математичну мову! Смілива ви людина, але духовність, як я вже казав, є в кожної людини. Отже, рівняння складено не вірно. А хто може дати оцінку духовності будь-якої людини? Ніхто, але дають оцінку діям певної людини, а на дії впливає духовність. Знову повторюю, духовність - суто індивідуальне явище, тож немає сенсу казати про якісь види...
Зорумійте дослівно, метафор тут немає.
ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ!
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Достоверные сведения о чем, о вашей личной точке зрения "или"? )
Ну если вы решили изменить свое изначальное мнение, с радостью выслушаю его и уже исходя из предложенного вами контекста попробую сложить логическую цепочку из вопросов и ответов по существу, а пока я не вижу смысла в вашем тезисе.
чиот вы все меня тут запутали....люди, кони (с)... я так и не поняла... Чем отличается национализм украинский от русского? и какой краше? в чем отличие человека от украинца?... и чем мешает Российский национализм сомастийности Украины? неужели МИФ ..."русские идут!" еще актуален?)))))))))
Саме навпаки. ": "Не судіть про те чого не розумієте досконало. Бо патріотизм і любов - це духовна висотна Божа сфера, а націоналізм, якому протистоїть антинаціоналізм у вигляді: шовінізм, інтернаціоналізм, космополітизм, нацизм, і расизм вкупі - це людська земна глибина пропагандийська ідеологія, яка може бути нав"язана оманою і примусовим рабством людині, не маючій в собі духовної висотної суті сфери захисту від лукавого для пізнання патріотизму в любові!!! Тому тільки НАЦІОНАЛІЗМ в силі єднати в собі духовну і висотну сферу ПАТРІОТИЗМУ в ЛЮБОВІ в єдине ціле разом з загальнолюдськими добрими ідеологіічними постулатами, як душу і тіло для життя!".
Мій пост №21800, на 727 сторінкі в цій темі. І написано це на основі Біблейсьекого вчення. (1.Корінфян: 3; 10 - 16.)
Последний раз редактировалось Істинко; 30.09.2012 в 23:44.
Социальные закладки