Сообщение от
Snezh
Дуже дякую за ваш відгук!
Син перебуває в черзі з 2022 року і черга все ще не рухається.
Дзвонила в садочок, розмовляла з директоркою. Відповіли, що вони працюють, але обмежено. Зауважили, що після Нового Року почне рухатися черга, бо відкривається після ремонтних робіт велике укриття, проте черга як стояла, так і стоїть. Запитала в директорки прямо, чи треба мені підійти і переговорити віч-на-віч (бо я дійсно не знаю, як ці мутки зі «взносами» попередніми для зарахування відбуваються), сказала, що не треба.
дивлячись на те, що черга стоїть, закрадаються думки, що в садочок беруть поза чергою, через директорку. Якщо така практика досі здійснюється, напишіть, будь ласка, сюди, або у приватні повідомлення, як саме це зробити правильно і скільки це наразі коштує. Бо я вже зневірилася в цьому дитячому садочку, розглядаю вже 123й, бо там і комунікація по телефону якось в нас адекватна налагодилася одразу із керівництвом і люди прямо кажуть відверто про зарахування, без писання вилами по воді. А щодо 300го поки в мене особисте враження, як від споруди за 10 замкам з домофоном і височенним парканом, і по телефону - «бе-ме, чекайте». Якщо і надалі в них така сама комунікація із батьками відбувається, то це дуже сумно.
Социальные закладки