|
http://halmova.if.ua/dictionary/slovo/220/
))От село і збрехати не вміє!
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
[QUOTE=Bivaliu;31659301]Прошу Вас, давайте щодо теми, залишіть у спокої мою особу!
А "галиТчанин" - это "песТня"...
Жги дальше, носитель региональной!
P.S. Кстати и тут соврали? Слышали звон, но не знали, где он?
Доречі, він повинен був казати "пательня", а не "бридванка" (такого слова в українській мові не існує)!
От село і збрехати не вміє![/QUOTE]
Паслушай Галитчанин титульный, пора знать свой язык, брыдванка.-сковородка.. там еше кружка както называлась.. непомню)))
Це точно, що від себе!!
Боже збав, де ж ваші елементарні знання, "товаГіщі" ("таваріщі") опоненти?
Читайте тут: "ОУН-УПА >> Історіяoun-upa.org.ua/history/Cached - Similar - Translate this page You +1'd this publicly. Undo
"40% УПА не є українцями. Зі складу 46% національностей Сходу: інгуші, осетини, черкеси, турки, є і росіяни... Воєннополонені Червоної армії різних ..."
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Ну он называл сковародку так, его оставили кушать готовить, он мне говорит, вуйко а дэ брыдванка... я у других спрашиваю, те с одесской области, они говорят да х.з мы половину не понимает что он говорит, я говорю что ты той брыдванкой будеш делать, он отвечает картоплю пожарю.. дал сковародку.. мальчик успокоился))))
Бывалый, на тебе это слово вместе с рецептом...балаболка ты))
на бритванку виложуємо м"ясо(я брала свинину,куски як на відбивну), м"ясо солимо,перчимо, потім цибулі(багатенько),картопля.Накриваємо фольгою і в духовку.Коли картопля буде готова,посипаємо натертим сиром і знову в духовку.
Шановний пане стрілочник, я розумію, що це за Вашою основною "проФФесією", але все ж...
По-перше, мова (якщо Ви не помітили) йшла саме про "бриДванку", а не "бриТванку), що Ви знайшли! Одна літера тут має принципове значення! Хоча, для такого "грамотєя", як Лабик, це тотожність!
По-друге, саме у значенні "сковорода", а не форма для випікання ("бриТванка")!
А от за те, що зацікавились державною мовою (так ретельно) дякую...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 27.08.2012 в 13:13.
Ви хоч "сотоваріщєй" читайте, а то як "глухар" на току...
Що ж Ви, там написали "бриДванку", а тут (ніби ненароком) пересмикнули і вже пишете "бриТванку"?
Га, вуйку? Навіщо Вам державна, якщо ви навіть регіональної не знаєте? Залиште її у спокої.
Доречі, що там нового щодо ОУН-УПА, чи (хоча б) діяльності "хероїв" НКВС скажете?
Як там вони, маючи стократну перевагу, понад 10 років воювали з купкою партизан?
Последний раз редактировалось Bivaliu; 27.08.2012 в 13:19.
Японял чего гугл Бывалому ничего не выдал.. он жеш гуглит брытванка, а надо бритванка)) а угл ему выдает британку.. во москаль пэрэдягнутый))))
я понял, судите по себе. но сами же понимаете, что агит-сайты УПА не могут претендовать на истину. дело в том, что сотрудничество вышеуказанных с немцами, отрицание этого их почитателями и многое другое попросту не может расцениваться как способность трезво оценивать некоторые вещи в истории
Не потеряй меня в кровоподтёках дней...
Нешановний (після цього) пане Лабик, щось Ви зовсім втратили здоровий глузд! Ви що, сліди заплутуєте? Вирішили домішати і "бриТванку" і "британку"? За дурнів усіх тримаєте, чи намагаєтесь усім довести, що Ви, крім того, що безграмотна, ще й непорядна людина?
Ось Ваш первинний текст, як кажуть: "Знайдіть відмінності"!
Привіт Сєні Лабисі...
Социальные закладки