|
так...мізки в школах добряче промивали... ТБ... цей маразм так і продовжується... вчора купа концертів з піснями того часу... такий потужний сплеск риговських побєдолюбителів... до чого б це?) а до того що цій шоблі немає що народу пред"явить... потрібна якась цементуюча ідеологія... ідеологія патріотизму, то не їхнє, бо то ніша націоналістів, то вони витягнули занафталініну тему про дідів воєватєлєй... ви спитайте молодь, що вони думають з цього приводу... вони дивляться на це як на маразм в кубі...
Какая молодёжь?Твои соратники?Не удивительно/Но ты представляешь есть молодые люди и их не мало,которые почитают ветеранов,чтут память о погибших воинах-защитниках,знают что такое 22 июня и 9 мая.Что,в ваших зашоренных и промытых вашими идеологами мозгах такое не запрограмированно?
спешите делать добро
скільки вам років? ви маєте можливість спілкуватися з молоддю? якщо не маєте, то посидіть в контакте і просто послухайте, що вони кажуть... не в спільноті патріотичній, а в спільноті іншої тематики... молодь хоч би назвала дати 22 і 9... ці дати не всі знають... а деталі війни то взагалі не знають... для них це ну дуже далеке минуле... в мене був дід, який воював, то я маю уявленні про цю війну... а втюхівать насильно штучно молоді не вийде...тим більше втюхівать брехню...це не совдепія..є інтернет...діти швиденько знаходять альтернативні джерела інфи... і читають яка совєцька армія була "визволительниця"...і скільки міліонів відправив на той світ сталін.... і крутять у скроні пальцем ті хлопці з питанням "чи зовсім ви у своїму розумі?", що займаєтеся цією смішною пропагандою...
спешите делать добро
спешите делать добро
Ґаборчик поїхав підлизувати росіянчикам
Новина не свіжа, але чомусь це повз мене пройшло.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Социальные закладки