зд0рово23 березня, четвер.
Одеса.
18.00.
Обіцяіються бути: "Мандри", "Тартак", "Плач Єремії", ВВ та співачка Марія Бурмака.![]()
|
зд0рово23 березня, четвер.
Одеса.
18.00.
Обіцяіються бути: "Мандри", "Тартак", "Плач Єремії", ВВ та співачка Марія Бурмака.![]()
Slava Blagov, Еееее... Павліка не чіпати!!! Павлік форевер!!!
Щодо решти, то певно ми про різні кола українських виконавців говоримо. Традиційна естрада у нас загубилася десь у радянських часах і все ніяк не може звідти вийти, а щось сучасне - це купа виконавців аля ШАНС. Таланту ноль, пАнтів дофіга.
Мені альтернативна частина шоу-бізу набагато цікавіша. Хоча назвати її до кінця альтернативною таки не можу. Все одно, щирості набагато більше... Тільки от сьогодні прослухала новий альбом Росави з колисанками і ані на секунду не пошщкодувала, що купила його в подарунок для подруги, в якої є мала дитина. Бо саме з таких колисанок має починатися НАЦІЯ.
Але інша справа, що цій частині шоу-бізу важко пробитися в ефіри радіо та на ТВ. Неформат, бачте... А то настільки суб'єктивна думка.
Я от альбом Крихітки Цахес ще 4 роки тому чула. А насправді він вийшов лише рік тому. І одразу мав величезний успіх. Тобто тоді це були погані пісні, а за 3 роки ті самі пісні в тому самому аранжуванні вже стали чудовими?! Та нєфіга. Просто в когось вистачило розуму вкладати гроші у в наших виконавців. А таких колективів і виконавців, про яких мало хто чув, але які варті того, щоб їх почули дофіга в Україні...
Щодо Руслани, то вона завжди була гарним менеджером і бізнесменом. Це її, як на мене, головний талант. Правда і пісні гарні пише. А у поєднанні, це взагалі класно.
Те що йде у ВР... Ну... Мені іноді здається, що з неї користі буде набагато більше, ані від багатьох немузикантів, хто там перебуває і туди лізе...
Satine
Угу... От тільки не факт, що буде Бурмака, бо її ніби "зелені" підписали... :?
Навіть найкращі стають згодом катами
Slava Blagov
хм..
и ненужна в Украине эстрада.
в Украине - музыка, в основном нормальная.
зы
это всё .... свалило в росию и там цветёт и пахнет ...
-мы не привыкли думать о людях плохо - любой обыватель думает о людях плохо
В Украине классная музыка........
Особенно ТНМК порадовал своим последним альбомом "Сила"! respect! 8)
Ни что не продлевает нашу жизнь так, как желание того, что наша смерть кого-то осчастливит.
DangerouS,:oops: :oops: :oops:Особенно ТНМК порадовал своим последним альбомом "Сила"! respect!
Это где?23 березня, четвер.
Одеса.
18.00.
Обіцяіються бути: "Мандри", "Тартак", "Плач Єремії", ВВ та співачка Марія Бурмака.
robie, на Куліковому, певно...
Точно не знаю, інфа з сайту НУ.
Ще, можливо, буде концерт за Юлю, але то під великим питанням... :?
УВАЖАЕМЫЕ ФОРУМЧАНЕ!
ОТНЫНЕ Я ТОРЖЕСТВЕННО ОБЯЗУЮСЬ СТАРАТЬСЯ НЕ УПОТРЕБЛЯТЬ НАЗВАНИЕ ГРУППЫЕ ЗА КОТОРОЕ ДАЮТ 15,5 БАНА. ТО БИШЬ "ЛЮБЭ".
Я БЫЛ ДЕЙТСВИТЕЛЬНО НЕ ПРАВ, НАВЯЗЫВАЯ ВАМ СВОЕ МНЕНИЕ.
ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ, ОСОБЕННО У ПОКЛОННИКОВ "КРИХИТКИ ЦАХЕС".
"ЛЮБЭ" БОЛЬШЕ НЕ БУДЕТ.
ЗАТО ТЕПЕРЬ БУДЕТ ГРИГОРИЙ ЛЕПС!
ВЫ СЛЫШАЛИ КАКОЙ У НЕГО ГОЛОС! ШИКАРНО ПОЕТ!
ИЗВИНИТЕ ЗА "оффтоп".
С.БЛАГОВ
Слава Благов - Только живой звук!
Slava Blagov, во молодец какой... сознательный, блин.
Iрися, сэнкс
А 2-го Тартак виступатиме на Куликовому...
І мене не буде...
Значить концерт вийде непоганим... :roll:
Можно скачать и Гайдамаков и Гуляйгород и много чего с http://muzon.com/Сообщение от Nelya
Закачка 1Кб/сек - бесплатно, требует тока регистрации. Там же можно почитать про группі і т.д.
Стосовно ж попси та року:
"- А можна запитати, чому сьогодні на наших ФМ станціях та телебаченні взагалі не популярна українська сучасна музика, і чи знаєте ви вирішення цього питання, чи є у вас рецепт, як популяризувати сучасну українську музику?
Олег Скрипка: Ну тут, тут є дві причини.
Одна причина- це інерція, скажімо це просто низький рівень якості ФМ станцій, вони не вдчувають актуальності і вони не ставляться активно до пошуку нового матеріалу.
І, по-друге, є зла воля спеціально не пускати українську пісню. Це ми відчуваємо вже протягом дуже багатьох років, ми знаємо як важко з новим матеріалом потрапити в український ефір. У нас ведеться на сьогоднішній день серйозна інформаціна війна. На сьогоднішній день нікого не треба стріляти чи там з гармат чи з рушниць, треба як казав Лєнін, заволодіти засобами масової інформації і володіти країною.
Є російський шоу-бізнес і американський, у нас в основному російський. Вони заробляють великі гроші в нашій країні, і так просто вони їх не віддадуть. Це теж тут є бізнесова сторона проблеми.
- Що робити?
О.С. Робити треба...... треба добра воля уряду, вона більш-менш є, треба дуже гарна стратегія, її немає, цієї стратегії, і необхідний класний рівень смаку.
Ми вже наїлися культурного бруду іноземного, і ніби-то є потенційно гарний матеріал український, який проте не може реалізуватися (це залишки залізної завіси) і ми намагаємося це реалізувати. Але що нас може врятувати – це гарний вибір, гарний смак до українського. І якщо ми представимо знов український бруд, який буде точно такої ж низької якості, як і російський, тоді всі скажуть „а який зміст, який зміст це робити?”
І от зараз такий момент, що ми можемо в принципі цю інформаційну війну виграти, якщо в нас буде розуміння, що ми мусимо працювати тільки з високоякісним культурним українським продуктом. Такого розуміння у нас на сьогоднішній день немає, тому що чиновники, вони не зовсім розбираються...ну мені так здається.
Ну от на сьогоднішіній день іде великий рух – підтримка української пісні. І зараз збираються дівчатка, хлопчики, які більш-менш нормально співають, їм пишуться пісні, і така попсятіна, попсятіна українська виводиться в ефіри, і це за гроші уряду.
Росіяни декілька років тому мали культурну катастрофу, тому що ефіри монополізували. Культурний простір монополізувався декількома кланами, які зробили проекти по типу „фабрика зірок”, низькоякісні, і дуже-дуже дешеві. І вони все монополізували – починає зникати навіть традиційна естрада – такі люди як Лєонтьев і тому подібні, вони починають зникати, тому що вони не можуть конкурувати з такими от взагалі дешевими проектами. І то люди зробили за свої приватні гроші. А у нас такий проект робиться за державні гроші, точно такий же проект. І ми ризикуємо, що у нас монополізується ринок за дершавні гроші, а потім, як то було на початку з великими заводами – все монополізується двома- трьома кланами, і вони знову будуть качати гроші з нашого музичного ринку, і тепер це буде українське лайно, а не російське."
Банда жирнючая, єт факт. Но у нас брутально-хардкоровская туса ваще на высоте - вон Базука Бенд приезжают на днях: 16.04.2006 - Bazooka Band в "От Заката До Рассвета" ( смотрите http://www.rock.od.ua/ )Сообщение от Martyr_A_D_
Из нюметал есть ТОЛ - всемирно уже признанные, на Гане чудно отыграмши. А року и альтернативы - море, если интересно - могу отписать...
Нажаль, лише один раз згадали справжніх монстрів українського року "Кому Вниз" - це серйозний європейський рівень, недарма їх постійно запрошують у Німеччину на фестивалі. Крім того "Гайдамаки" майже нівідомі в Одесі - реальна музика, особливо якщо слухати наживо.
Non pergam ad cetera!
Кому Вниз - так, дуже раджу відвідати саме живого виступа, а Гайдамаків - альбоми є у кожній крамниці, з 3х жодного слабкого, гурт так само сидить у Європі безвилазно, але було й до Южного завітали на фестиваль якійсь. НА жаль, як завжди, жодної інфи в Мережі не було![]()
xobbit,А по радио и тв крутят тока форматную музыку...короче всякую попсу...поэтому там услышать песню, которая длится больше 4 минут практически нереально...так что Радио и ТВ в ТОПКУ!А можна запитати, чому сьогодні на наших ФМ станціях та телебаченні взагалі не популярна українська сучасна музика,
Saint Anger, 1000%
Non pergam ad cetera!
ваще то есть адекватные ТВ типа Enter, и радио типа Рокс или Максимум - вазьмите и откройте получше, как в Могилянке - университетское радио.
xobbit, це загальновідомо - не подобається, роби сам.
Моя подруга зараз організовує фестиваль в Харкові. Сподіваюсь, в неї все вийде.
Бо для попси у нас завжди зелене світло, а для нормальної музики - червоне.
АбіднА.![]()
Є плани організувати в Одесі концерт, або фестиваль українських груп які грають в стилі ОІ. Які є думки з цього приводу?
Non pergam ad cetera!
Вже був в Одесі фестиваль скінхедів - мені це не цікаво. Давайте вже тоді клезмерського концерта краще ;-)
Социальные закладки