Тема: Допомога Евромайдану(*)

Ответить в теме
Страница 11 из 58 ПерваяПервая ... 9 10 11 12 13 21 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 201 по 220 из 1148
  1. Вверх #201
    Посетитель Аватар для Angelochek23
    Оксана ДУДАР, журналіст інтернет-видання "Новий погляд"

Дякую вам, Вікторе Федоровичу!

Саме так, я дякую Віктору Федоровичу Януковичу. Дякую за те, що моя 13-річна донька, яка ще вчора не цікавилися нічим, окрім смартфонів та корейської поп-музики, сьогодні стежить за новинами, а в групах в соціальних мережах не обговорює макіяж, лахи і хлопців, а вступає в непримиренну боротьбу з тими, хто намагається нападати на майданівців.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за сусіда Петра, який ще вчора думав, куди поїхати на заробітки, щоб зробити євроремонт, купити дружині шубу, а дітям планшети і ноутбуки. Сьогодні він одягнув помаранчеву каску і став на барикаду пліч-о-пліч з таким же, як і він чоловіком Іваном-Романом-Василем-Михайлом, який вчора ще теж думав про те, як назбирати грошей і влітку відвести родину до Єгипту чи бодай Туреччини.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за студентів, яких ще вчора не цікавило нічого, окрім того, як скласти сесія, згодом отримати диплом і кудись «звалити». Сьогодні вони борються за своє майбутнє, щоб нікуди «не звалювати».

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за українських лікарів, які ще вчора прийом хворого починали з того, у скільки йому обійдеться лікування. Сьогодні вони самовіддано бігають під кулями, рятуючи поранених, скалічених. Сьогодні вони готові приймати в інших областях, якнайдалі від Києва, майданівців, аби захистити їх від переслідувань. Сьогодні вони не чекають закінчення зміни, а готові без перепочинку працювати добами.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за батьків, які ще вчора думали тільки про те, як нагодувати свою дитину, одягнути і вивчити. Сьогодні вони думають, як зробити, щоби майбутнє їхньої дитини було кращим.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за народ, який ще вчора називали «лінивим», «байдужим», «несвідомим», «непатріотичним», який ще вчора ділили на Схід і Захід. А сьогодні мій народ стоїть на барикадах, захищаючи свою свободу. Стоїть Петро з Тернополя поряд з Максимом з Полтави чи Володимиром із Дніпропетровська. Вони досі ніколи не бачили один одного, а сьогодні готові захистити друга, закривши його своїм тілом від кулі. Дякую за Олю, яка ще вчора ходила по подіуму, а на запитання, що для неї найважливіше у світі, відповідала: «Мир у всьому світі». Сьогодні вона цілодобово стоїть на Майдані, готуючи змореним чоловікам чай і канапки, і ніяка сила не змусить її покинути пост. Дякую за дідуся і бабусю, які віддають все, що відкладали роками, щоб бодай так допомогти тим, хто на холоді, недосипаючи і недоїдаючи, ризикуючи життя боронять свою країну, яку хочуть загнати у рабство.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за вашу ненависть до власного народу, бо чим більше ви його ненавидите, тим більше це його об’єднує у боротьбі проти вас.
    Толкнули, упала, встала, поправила корону и пошла дальше!

2. Вверх #202
    Частый гость
    Цитата Сообщение от King888 Посмотреть сообщение
    Да можно, но есть другая Украина, десятки миллионов не хотели подписания, могли стать также обманутыми ...

Где Соломоново решение ...?
    Спасибо за попытку понять. Хоть до кого-то удалось докричаться...
    У нас в стране, к сожалению нет Соломона - человека, который мог бы принять мудрое решение. Здесь ещё можно добавить, что практика выбора и идеализация лидера - пагубна. Все решения нужно пропускать через призму СВОИХ ценностей и здравого смысла. Соломоново решение - НЕ решение некого-мудрого-царя-Соломона, а Соломоново решение = примиряющее решение.
    Сейчас я могу только предложить искать взаимопонимание среди простых людей - нас с вами.
    Повторюсь - изначально люди вышли на евромайдан, т.к. почувствовали себя обманутыми; потом появился страх относительно вступления в таможенный союз и дальнейшей по-моему-мнению-неравноправной интеграции с путиновской РФ. Здесь был бы возможен компромисс - приостановка любой интеграции и/или референдум... этот вопрос хотелось бы обсудить потом, т.к. сейчас на 1-е место выступили другие вопросы.
    Сегодня я протестую: 1. Против разгона тогда-ещё-мирного майдана 30.11-01.12. 2. Убийства и избиения людей. Посмотрите сюжеты про Вербицкого и того мужчины, которого раздели на морозе и фотографировались "на фоне". http://tyzhden.ua/Politics/99888
    3. Непомерного, не-идущего-ни-в-какие-рамки обогащения семьи Януковича.
    С 3-м пунктом Вы согласны? А вот по законам, принятым 16.01.14, меня за такое высказывание уже можно "привлечь".
    Скажите, с чем Вы согласны, а с чем нет - будем пытаться искать решение...
    Последний раз редактировалось Audrey_; 24.01.2014 в 10:16.

3. Вверх #203
    Не покидает форум Аватар для bobchinskiy
    Цитата Сообщение от Rogers Посмотреть сообщение
    Ну Вы же не глупый человек, это было написанно гораздо раньше.
    Но здорово подходит...
    Михал Михалыч навсегда...
    коммунизьм = идиотизьм

4. Вверх #204
    Не покидает форум Аватар для bobchinskiy
    Цитата Сообщение от pride of telemark Посмотреть сообщение
    Когда такие как Вы приведете к власти Тимошенко,Кличко, или Яценюка Тягнибока ,УПА ,Трезубец и остальных бандеровских выродков кому тогда Вы будете рассказывать про свои высокие цели и идеалы?И тогда Вы будете иметь все те блага о которых написали выше ? Честно -смешно и... глупООО
    А вот каким боком вы связали, например, Тимошенко и УПА???
    А не странно, что «свобода» получили 10% именно при социально-близком коммунякам пенькобежце???
    коммунизьм = идиотизьм

5. Вверх #205
    User banned
    Цитата Сообщение от bobchinskiy Посмотреть сообщение
    Но здорово подходит...
    Михал Михалыч навсегда...
    Я знаю М.М. с детства. При встрече нужно ему дать почитать, кто его и в связи с чем цитирует ))

6. Вверх #206
    User banned
    Цитата Сообщение от MaTpocoB Посмотреть сообщение
    Мне кажется это зависит от того, с какой страной вы себя ассоциируете.
    Просвети, про историческую роль бандеры в нашем регионе.

7. Вверх #207
    User banned
    Цитата Сообщение от kvartika Посмотреть сообщение
    плачу... какая глупость...
    я не хочу евро вы это слышите? или только ваше мнение оригинал?
    к сожалению, они одноухие ... слышат то, что госдеп сша диктует ...

8. Вверх #208
    Не покидает форум Аватар для Добрый гоблин
    Да можно, но есть другая Украина, десятки миллионов не хотели подписания ассоциации , могли стать также обманутыми ...

Где Соломоново решение ...?
    Его нет. И количество недовольных всегда будет составлять порядка 50%. Сразу скажу, предвидя твои возражения - разделение страны - не выход, в лучшем случае получится Индия и Пакистан с миллионами беженцев. Просто страна одна, а люди разные, поэтому нормальная власть (если она будет) должна тащить в суд и за "бандеровцев к стенке" и за "москалів на ножі". К сожалению сейчас все дружно борются за воплощение в жизнь этих лозунгов, а не за то, чтобы за их выкрикивание сажали.
    Сражаюсь со своими демонами. Плечом к плечу.

9. Вверх #209
    User banned
    Цитата Сообщение от Добрый гоблин Посмотреть сообщение
    Его нет. И количество недовольных всегда будет составлять порядка 50%. Сразу скажу, предвидя твои возражения - разделение страны - не выход, в лучшем случае получится Индия и Пакистан с миллионами беженцев. Просто страна одна, а люди разные, поэтому нормальная власть (если она будет) должна тащить в суд и за "бандеровцев к стенке" и за "москалів на ножі". К сожалению сейчас все дружно борются за воплощение в жизнь этих лозунгов, а не за то, чтобы за их выкрикивание сажали.
    гоблин, ты ли это????????????

10. Вверх #210
    Частый гость
    к сожалению, они одноухие ... слышат то, что госдеп сша диктует ...
    Это же неправда. И я могу ответить такой же неправдой: "А Вам что ФСБ России диктует???" Зачем накалять отношения...
    У меня тоже ощущение, что никто меня не слышит. Ответьте на мой пост 333, если хотите найти взаимопонимание.

11. Вверх #211
    Частый гость
    Вроде как есть точка соприкосновения... (по поводу стенок и ножей), но дайте мне подтверждение, что на евромайдане кричат "москалей на ножи" - ссылки, реплики, которые Вы так оцениваете.

12. Вверх #212
    User banned
    Цитата Сообщение от Audrey_ Посмотреть сообщение
    Спасибо за попытку понять. Хоть до кого-то удалось докричаться...
    У нас в стране, к сожалению нет Соломона - человека, который мог бы принять мудрое решение. Здесь ещё можно добавить, что практика выбора и идеализация лидера - пагубна. Все решения нужно пропускать через призму СВОИХ ценностей и здравого смысла. Соломоново решение - НЕ решение некого-мудрого-царя-Соломона, а Соломоново решение = примиряющее решение.
    Сейчас я могу только предложить искать взаимопонимание среди простых людей - нас с вами.
    Повторюсь - изначально люди вышли на евромайдан, т.к. почувствовали себя обманутыми; потом появился страх относительно вступления в таможенный союз и дальнейшей по-моему-мнению-неравноправной интеграции с путиновской РФ. Здесь был бы возможен компромисс - приостановка любой интеграции и/или референдум... этот вопрос хотелось бы обсудить потом, т.к. сейчас на 1-е место выступили другие вопросы.
    Сегодня я протестую: 1. Против разгона тогда-ещё-мирного майдана 30.11-01.12. 2. Убийства и избиения людей. Посмотрите сюжеты про Вербицкого и того мужчины, которого раздели на морозе и фотографировались "на фоне". http://tyzhden.ua/Politics/99888
    3. Непомерного, не-идущего-ни-в-какие-рамки обогащения семьи Януковича.
    С 3-м пунктом Вы согласны? А вот по законам, принятым 16.01.14, меня за такое высказывание уже можно "привлечь".
    Скажите, с чем Вы согласны, а с чем нет - будем пытаться искать решение...
    Как это нет Соломона? А народ Украины? Только ведь надо спросить у всей страны, а не слушать частично ... РЕФЕРЕНДУМ - и есть Соломоново решение ...

13. Вверх #213
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    Цитата Сообщение от Angelochek23 Посмотреть сообщение
    Оксана ДУДАР, журналіст інтернет-видання "Новий погляд"

Дякую вам, Вікторе Федоровичу!

Саме так, я дякую Віктору Федоровичу Януковичу. Дякую за те, що моя 13-річна донька, яка ще вчора не цікавилися нічим, окрім смартфонів та корейської поп-музики, сьогодні стежить за новинами, а в групах в соціальних мережах не обговорює макіяж, лахи і хлопців, а вступає в непримиренну боротьбу з тими, хто намагається нападати на майданівців.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за сусіда Петра, який ще вчора думав, куди поїхати на заробітки, щоб зробити євроремонт, купити дружині шубу, а дітям планшети і ноутбуки. Сьогодні він одягнув помаранчеву каску і став на барикаду пліч-о-пліч з таким же, як і він чоловіком Іваном-Романом-Василем-Михайлом, який вчора ще теж думав про те, як назбирати грошей і влітку відвести родину до Єгипту чи бодай Туреччини.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за студентів, яких ще вчора не цікавило нічого, окрім того, як скласти сесія, згодом отримати диплом і кудись «звалити». Сьогодні вони борються за своє майбутнє, щоб нікуди «не звалювати».

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за українських лікарів, які ще вчора прийом хворого починали з того, у скільки йому обійдеться лікування. Сьогодні вони самовіддано бігають під кулями, рятуючи поранених, скалічених. Сьогодні вони готові приймати в інших областях, якнайдалі від Києва, майданівців, аби захистити їх від переслідувань. Сьогодні вони не чекають закінчення зміни, а готові без перепочинку працювати добами.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за батьків, які ще вчора думали тільки про те, як нагодувати свою дитину, одягнути і вивчити. Сьогодні вони думають, як зробити, щоби майбутнє їхньої дитини було кращим.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за народ, який ще вчора називали «лінивим», «байдужим», «несвідомим», «непатріотичним», який ще вчора ділили на Схід і Захід. А сьогодні мій народ стоїть на барикадах, захищаючи свою свободу. Стоїть Петро з Тернополя поряд з Максимом з Полтави чи Володимиром із Дніпропетровська. Вони досі ніколи не бачили один одного, а сьогодні готові захистити друга, закривши його своїм тілом від кулі. Дякую за Олю, яка ще вчора ходила по подіуму, а на запитання, що для неї найважливіше у світі, відповідала: «Мир у всьому світі». Сьогодні вона цілодобово стоїть на Майдані, готуючи змореним чоловікам чай і канапки, і ніяка сила не змусить її покинути пост. Дякую за дідуся і бабусю, які віддають все, що відкладали роками, щоб бодай так допомогти тим, хто на холоді, недосипаючи і недоїдаючи, ризикуючи життя боронять свою країну, яку хочуть загнати у рабство.

Дякую вам, Вікторе Федоровичу, за вашу ненависть до власного народу, бо чим більше ви його ненавидите, тим більше це його об’єднує у боротьбі проти вас.
    свята правда! вчора було повідомлення, що на Грушевського у медиків немає шовкових ниток, щоб зашивати рани.! оббігали весь Київ... таке враження, що спеціально їх вилучили з аптек, щоб мітингувальники не могли лікувати поранених... Кинули заклик в інтернеті, щоб привезли з інших міст. Я визвонила в одній аптеці, що вони є. Приїзджаю і взяла на 250грн. Провізор каже " не надо денег. У меня там друзья стоят. Не дай Бог что єти нитки им передаю. Только держитесь!" Кланяюсь в ноги цій жіночці!!!!

14. Вверх #214
    Частый гость
    Как это нет Соломона? А народ Украины? Только ведь надо спросить у всей страны, а не слушать частично ... РЕФЕРЕНДУМ - и есть Соломоново решение ...
    Референдум по поводу ЕС - как компромиссный вариант, согласна ... а что делать с пунктами 1-3?

15. Вверх #215
    User banned
    Цитата Сообщение от Audrey_ Посмотреть сообщение
    Референдум по поводу ЕС - как компромиссный вариант, согласна ... а что делать с пунктами 1-3?
    на эту тему можно дискутировать часами ...
    милиция выполняя приказ, немного перегнула палку. а на счет голыша, так он сам к ним пришел, по всей видимости пьяный, нарывался и тд.. .... имхо

16. Вверх #216
    User banned
    Цитата Сообщение от minor Посмотреть сообщение
    А шо, уже война началась?
    А она у них и не прекращалась... например, со здравым смыслом они ведут перманентную войну.

17. Вверх #217
    User banned
    ...
    З.Ы. Так что, законная власть своих защитников за свой счет обеспечить не может?
    Где ссылка на оф.сайт мвд?
    А то получается, как один тут говорил - перефразирую цитату "З.Ы. Интересно, когда-нибудь бандерлоги будут координировать свое вранье, или так и не будет вылезать из лужи?" (с)
    Последний раз редактировалось ibn.hottabych; 24.01.2014 в 15:35.

18. Вверх #218
    Частый гость
    на эту тему можно дискутировать часами ...
    милиция выполняя приказ, немного перегнула палку. а на счет голыша, так он сам к ним пришел, по всей видимости пьяный, нарывался и тд.. .... имхо
    1. Чей приказ? Демонстранты-то ведь были мирными.
    2. Как сам пришёл ? - Захарченко даже извинился за инцидент. А другие избитые и убитые? Перечислить?
    3. А что по поводу позолоты и люстр в Межигорье?

19. Вверх #219
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    24 січня / ПОТРЕБИ МАЙДАНУ (оновлюється) 15.08 1. ЛІКИ –Для змін медиків, що чергують вночі у місцях масового поселення учасників Євромайдану : 1. Жарознижуючі (парацетамол) – 1-2 конволюти. 2. Відхаркувальне (термопсис, терпенгідрат тощо) 3. Від сухого кашлю (бромгексин, чи ін) 4. Льодяники від болю у горлі, полоскання, напр фурацилін 5. Краплі від нежиті – за вашим вибором 6. Аскорбінова кислота, драже. 7. Антигістамінний препарат (за вибором) 8. Корвалмент 9. Нітрогліцерин, тощо 10. Беластезин 11. Но-шпа чи дротаверин 12. Кетанов 13. Цитрамон 14. Фунгіцидна мазь чи спрей для обробки стоп (тощо протигрибкові засоби). 15. Бальзам «Золота зірка» як зовнішнє при ГРВі для інгаляцій. 16. Імуностимулятори - "Імунофлазід", тощо З питань доставки до місця масового поселення, звертайтесь 067382 48 90 Ольга Омельчук Також ще необхідно для мед.штабу: окуляри захисні (із боковушками, що закривають скроні), лижні маски (без дірочок) респираторы типа винитекс (широкоугольні, клапанні) шкарпетки (махрові та натуральні хлопкові) термопакети/хімічні грілки для рук і ніг налобні ліхтарики беруші для вух Термальна вода Марлеві стерильні серветки 2. ГРУШЕВСЬКГО - Поки що призупинено запит на шини і теплі речі. Найбільше потрібні КАРИМАТИ та СПЕЦЗАСОБИ: Шоломи (лижні, велосипедні, скейтбордні); Захисти колін та ліктів (мото, вело, роликові); Металевий скотч (термоізол, прод. в будматеріалах); Черепахи (лижні, сноубордингові, мотоциклетні); Респіратори, протигази; Маски:лижні, будівельні, пластикові; Окуляри будівельні; Налобні ліхтарики; Чоловіче взуття, що закриває голіностоп; Устілки, шкарпетки (тонкі та теплі); Рукавички (теплі, гумові); Термобілизна; Шарфи, балаклави, шапки; Водо-, вітронепроникні куртки та штани; Пухові, теплі куртки, лижні костюми; Грілки туристичні. 3. РАХУНКИ - Для наших закордонних друзів, які хочуть допомогти постраждалим у Києві. Реквізити для валютного переказу в доларах США: Beneficiary: Panchenko Irina, IBAN: UA173052990005168742300994138, Account no: 5168742300994138, Bank of Benefifiary: PRIVATBANK, SWIFT: PBANUA2X. Intermediary bank: JP MORGAN CHASE BANK, SWIFT CHASUS33, Correspondent account 0011000080. 4. ВАРТА В ЛІКАРНЯХ - Записуватись на чергування в лікарнях тут: https://docs.google.com/forms/d/1k3WH2aEVaK9eyuxewRV7ZY6dj-OKQr9YmOVxsvk8GUw/viewform Сьогодні чергують такі лікарні: Травматологія – №4,( вул. Солом’янська, 17 ) - ЧЕРГОВИХ НЕМАЄ, скорше за все там буде спокійно, але якщо є можливість двом-трьом людям там почергувати, було б супер, №8 (вул. Кондратюка, 8) - сюди звозять міліціонерів, за наявною інформацією. Нейрохірургія – БСП (вул. Братиславська, 3) - ЧЕРГУЮТЬ Політравма - №17 (пров. Лабораторний, 20) - ЧЕРГУЮТЬ Офтальмологія - №1 (Харківське шосе, 121) - ЧЕРГОВИХ НЕМА, можуть підвезти з Дарницького РОВС, краще, щоб хтось був про всяк випадок. Залишаються також хворі в Жовтневій і 12 на Підвисоцького. Там ЧЕРГУЮТЬ 5. ПОТРЕБИ ГРОМАДСЬКИХ ТАБОРІВ МАЙДАНУ станом на 24 січня: *** Громадський сектор Майдану https://www.facebook.com/hrom.sektor.euromaidan (навколо стели і дерев'яних будиночків): - шкарпетки, плавки, термобілизна (дуже потрібні!) - тепле міцне взуття - куртки, бушлати - шоломи або військові каски (не будівельні!) - щитки та інший захист - ліхтарики налобні - еластичні бинти Приносити до другого дерев’яного будиночка з-боку Інститутської (він же сьомий з боку йолки) - там склад. Контакт - Назар 066 181 77 60 Також в громадському секторі закінчується бензин! Його краще приносити прямо до генераторної (блакитний вагончик біля йолки). Пусті каністри там є - і пластикові, і металеві. *** Табір руху Михайлівський https://www.facebook.com/Myhailivskyi (сквер на розі Трьохсвятительської та Михайлівської): - будівельні або міцні тканеві мішки - піддони На потреби табору та його кухонь на Майдані можно перерахувати гроші. Номер картки Приватбанку для внесків: 5168 7423 1400 6572 (звіти про надходження та використання коштів - на фейсбук-сторінці Михайлівского) Довідки за телефоном: 063-578-02-68 *** Табір Демальянсу https://www.facebook.com/DemAlliance (під Лядськими Воротами): - тряп’яні мішки - вішалки (тремпелі) - зимове взуття - постійно - продукти, дрова, бензин Інструкції для грошової допомоги - тут: https://www.facebook.com/DemAlliance/posts/622442497802959?stream_ref=10

20. Вверх #220
    User banned
    Ага-ага... На раненых милициянтов побираться - для власти привычное дело. "Колядочники", блин
    Дежа вю ?

Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    на війні є правила, які виконують люди честі! червоний хрест-табу! катування полонених-табу!...
    Какой плен - совсем сбрендили...
    Какая война - выдаете желаемое за действительное... Прямо спите и видите
    http://www.youtube.com/watch?v=5GXNh_Ixa08 смотреть (47:05-47:37)

Ответить в теме
Страница 11 из 58 ПерваяПервая ... 9 10 11 12 13 21 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права