|
"Я, як житель східної України не згоден з тим фактом , що проросійські настрої мають такий масовий характер. Інше питання, що будь-яке, навіть копійчане проросійський втступ відразу підхоплюється і роздувається і з іскри миттєво спалахує полум'я і гасити його починає купа народу", - каже лікар, Євген Комаровський.
Через зміни в країні змінилася і тематика блогів лікаря Комаровського.
Тепер він звертається до східного сусіда з проханням не втручатися у наші внутрішні справи, а російським батькам розповідає реальну ситуацію в Україні.
Його обурює фокус політиків на вигаданій мовній проблемі і нехтування актуальних питань. Розкол країни лише посилить хаос – впевнений Комаровський.
"Люди повинні стати людьми, нтелігенція повинна відірвати дупу від дивана і почати розмовляти. Для мене будь-яка федералізація призведе до того, що утворюється конкретно кілька місцевих царів зі своїми законами , свавіллям і корупцією. Хто їх буде контролювати" , - каже лікар.
Ситуація в Криму, впевнений Євген Комаровський, ще раз продемонструвала вміння політиків вміло маніпулювати людьми. Тож українців він закликає думати, перед тим, як ухвалювати рішення.
"Люди осліплені, вони не хочуть нічого чути. В Криму правовой безлад був 20 років, тотальна корупція, ніяких реальних судів, міліції знущалися над людьми , совкова медицина. Це не стало приводом відділятися і захищатися, привід захищатися придуманий", - додає він.
Євген Комаровський не претендує на роль головного експерта, але його виступи викликають інтерес.
Телелікар вкотре звертається до політиків, аби ті порозумілися, бо впевнений, лише відчуття безпеки припинить паніку та людську озлобленість.
"Вперше в житті пошкодував, що я дитячий лікар! Впевнений, будучи психіатром, я б сьогодні зміг принести більше користі політикам наших країн", - каже лікар.
Ты лучше правду скажи, ты свои минусы чесно заработала, ты их лепишь под любое сообщение, например мне ляпала в сообщении в котором вообще ничего отрицательного про Украину небыло, при этом ты минусуешь а в коментарии ставишь плюс. Так что заслуженые минусы в ответ и получаешь. Потому что твои минусы вообще лишены логики, так что про минусы в репу можно было бы и помолчать.
абсолютно согласна, поэтому Говорухин , работал 20 лет в Одессе, слушайте дальше, отсюда будет прoистекать
..... "Я знаю, что такое националисты ...." где 30 -20 лет назад в Одессе были националисты?, если у нас украинский язык был чем то вроде "немодной" юбки "; как так можно?, на украинском, ты говоришь, фи-фи-фи"
Последний раз редактировалось ValVed; 15.03.2014 в 23:50.
Радуюсь успехам людей, как своим, но пока еще не реализованным!
В 98 году Одесская область была одной из самых прибыльных областей Украины. Но тогда работал порт и был прибыльным НПЗ.
Львовская область была убыточной.
Вот данные на сегодня.
http://delo.ua/ukraine/kakie-regiony-kormjat-ukrainu-224869/
Я желаю всем счастья!
Социальные закладки