|
Вот пришлось гуглить. Нет чтобы сразу бы ты написал:Надо юртему в фотоветке завестиЗгідно з п. 22.5 ст. 22 Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб», якщо норми інших законів мають посилання на неоподатковуваний мінімум, то для їх цілей використовується сума в розмірі 17 грн, крім норм адміністративного та кримінального законодавства в частині кваліфікації злочинів та правопорушень, для яких сума неоподатковуваного мінімуму встановлюється на рівні податкової соціальної пільги, згідно з пп.6.1.1.п.6.1 ст.6 Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб» розмір податкової соціальної пільги дорівнює 50% однієї мінімальної заробітної плати (у розрахунку на місяць), встановленої Законом на 1 січня звітного року. У 2009 році розмір ПСП у розрахунку на місяць дорівнює 302,50 грн. При цьому пільга застосовується у разі, якщо дохід у вигляді заробітної плати не перевищує 940 грн.![]()
какая погода чудная =\
исходник в студию ))
Не обязательно самому быть лососем, чтобы судить о вкусе красной икры.
ну вот например
http://bibliotekar.ru/rusShishkin/10.files/image001.jpg
Да все пусть подключаются, не говорю ж прямо чичас.
Вроде Шишкин гугл сказал. Берем за основу?
а я вот симпотяжку отрыла...
итак, какой вариант?
Диагноз: влюблена в линуксоида. %)
классный фотограф этот Шикин![]()
Не обязательно самому быть лососем, чтобы судить о вкусе красной икры.
та не.. он просто с экспозицией постоянно играется и цвета в фотошопе вытягивает!)))
Диагноз: влюблена в линуксоида. %)
Я когда кртины рассматриваю или смотрю как художники рисуют на склонах вдоль трассы здоровья, то я иногда им завидую: не мусор не рисуют, не людишек лишник, мешает дерево - нет на картине, малеха не так нарисовала не в том месте камень в море - уже заиграла картинка, а с фотиком ты крутишься, мостишься, выжидаешь, потом зашопливаешь лишнее и все-равно фигня выходит.
*стал возле окна, положил ладони на батарею, смотрит на людишек на ледяном ветру, жалет. Ему не безразлично тоже*
Да, что-то в этом есть... некий кайф господства... это наверное как кнопка выдачи предупреждений, да? )))
Социальные закладки