|
Че, честно говоря я к Вам более уважительно отношусь, чем Вы ожидаете, Вы и я люди, которые могут не только ошибаться, но и делать выводы из ошибок своих. Так что готовность ваша явно не вовремя, не стоит так напряженно уделять внимание простой беседе.=Че Бурашка;14409990]<приготовился конспектировать>
какие еще указания будут?
А касательно вашей реакции на наши с Вами родственные отношения , так причем тут Боже?Че Бурашка
Боже упаси!
Родненьким Вы меня сами назвали, я прояснил свою позицию о степени нашего с Вами родства, вы вроде не возражаете, что родственными узами мы с Вами не связаны.
Значит и Боже тут совсем не причем.
Че Бурашка
так тебе в архив, родненький, в архив.
Последний раз редактировалось ALKA; 06.09.2010 в 19:23.
Та невже, і скількі твої вилупки-патріоти райцентрів визволили? Що ж ви такі свідоміти генерали Крігера не гнали зі Скалата?А від Ковпаківського зєднання він втік в одних підштанниках доречі
А де ви були, коли ковпаківське зєднання припятську флотилію вщент розбило?
Га? У схронах дупу скробли?
"Патріоти" зашивлені з голови до пят обдрістані, та ви з тарганами на пічі воювали!!!!!!! Та сусідського кота вчили "Ще не вмерла Україна" співати, щоб партизан лякати
!!!!! Тому геть до Румунії, та Польщі bidlento, psja krew (бидло, сучі сини)!!!!
Последний раз редактировалось Iskander; 06.09.2010 в 20:14.
"рашен" означає щось малоцивілізоване та нахабне.На всіх мовах слово
І чого це до цих пір дії УПА в Вест-пойнт вивчають, а про Ковпака там і не чули?Та невже, і скількі твої вилупки-патріоти райцентрів визволили? Що ж ви такі свідоміти генерали Крігера не гнали зі Скалата? А від Ковпаківського зєднання він втік в одних підштанниках доречі А де ви були, коли ковпаківське зєднання припятську флотилію вщент розбило? Га? У схронах дупу скробли?
І чого генерал де Голь воїнів УПА ставив своїм військам в приклад?
І чого це Руднєв горою стояв за спільні дії з УПА, за що був НКВД і вбитий?
А тут якийсь "історик" з висоти своїх 30 років це все перекреслює.
"Історик", ти хоч з рогатки стріляв? Все це тобі задає бувший совковий офіцер з висоти своїх 65 років.
СЛАВА БАНДЕРІ.
Социальные закладки