|
"Прочь от Украины-Евразии!" А Галичина - Европа? - http://polemika.com.ua/news-121037.html
Я так понял, что это скорее развлечение для иностранцев. Село Колочава довольно раскручено благодаря своим музеям, созданных на деньги киевского банкира. За те два дня, что там провел, чехов я встретил больше, чем украинцев (а точнее русинов, которые там проживают). Вот еще оттуда:
![]()
Если я не ошибаюсь, лемки себя именно русинами и называют
Літні свободівські табори 2013 року
Вишкільний табір
1 липня - 23 серпня 2013
Всеукраїнське об'єднання "Свобода" запрошує патріотичну молодь долучитись до вишкільних таборів, які відбудуться в мальовничих куточках України протягом цього літа. Зголоситись на вишкіл можна за телефоном коменданта табору або до вашої місцевої організації ВО "Свобода".
З 1 по 10 липня відбудеться щорічний сплав на катамаранах Дністром. Організатор – львівський "Сокіл". Сплав розпочнеться з міста Галич та закінчиться в Заліщиках. Контактна особа – Сергій Почтаренко, телефон: 067-756-68-01;
З 5 по 15 липня відбудеться щорічний вишкільний табір біля підніжжя гори Яворина, яка розташована в селі Липа Долинського району Івано-Франківської области. В програмі табору також вшанування загиблих повстанців та відвідування прощі в Зарваниці. Організатор – Хмельницька "Студентська Свобода". Контактна особа Ігор Олійник телефон: 096-678-63-99. Докладний анонс – згодом на сайті.
З 20 по 27 липня відбудеться археологічний табір на Верецькому перевалі, метою якого є пошук рештків воїнів Карпатської України, які були розстріляні мадярськими військами. Також відбудеться впорядкування могил січовиків. Організатори львівський і закарпатський "Сокіл". Контактна особа: Юрій Чорнота телефон: 066-379-57-36;
З 1 по 10 серпня відбудеться спортивний табір в селі Мигалки Київської области. У програмі табору: посилені заняття спором, та вшанування переможного бою повстанців з військами НКВД. Організатор Київський "Сокіл". Контактна особа: Сергій Бондар, телефон: 093-981-47-98;
З 4 по 23 серпня відбудеться щорічний спортивно-вишкільний табір в селі Ямельниця Сколівського району Львівської области. У програмі табору альпінізм та відвідування фортеці Тустань. Організатор львівський "Сокіл". Контактна особа Сергій Почтаренко телефон: 067-756-68-01.
На таборах суворо заборонене вживання будь-якого алкоголю та паління. Участь в таборах може брати молодь віком від 14 років (при попередньому узгодженні можлива участь молодших учасників). Для участі в таборі потрібна довідка від лікаря про стан здоров'я, для неповнолітніх – письмових дозвіл від батьків. Зголошуватись потрібно заздалегідь.
Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
А с какого возраста берут в лагерь?
Есть возможность молодших - насколько молодших?
Последний раз редактировалось Francheskа; 01.07.2013 в 18:40.
Сегодня еду на ЗУ...приеду расскажу, что нибудь хорошее))
Слава Украине!!! Смерть врагам!!!!!
не надо, генетический мусор скрутит от зависти)
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
Социальные закладки