Янукович в Одесі...
– Я чув у Одесі новий анекдот, що в Києві з'явилася нова мода – чиновники шиють кишені до п’яток, - спробував пожартувати Янукович, але потім чомусь перепитав: - Так чи ні?
– Так! – відповів йому мітинг.
– Після виборів 2004 року не тільки мене, але і моїх родичів переслідували, викликали на допити... Вони хотіли, щоб ми поїхали з країни. Але цього ніколи не буде! Неможливо обдурити трудовий народ! – пообіцяв Янукович.
Далі він дав зрозуміти, що по-своєму трактує кодекс поведінки, який власноруч підписав і де обіцяв не вдаватися до образ конкурентів.
– Ми повинні об'єднатися і раз назавжди сказати цій помаранчевій орді, цьому білому братству: Ні! І щоб їх не було на політичній карті! – заявив Янукович.
Мітинг тривав хвилин п’ятнадцять, але наступне речення показувало, що він наближався до кінця.
– Зараз я поїду в Севастополь. Я можу сказати їм, що Одеса з нами? – запитав Янукович.
– Так! – знову відповіли йому.
Однак Янукович згадав, що не розповів ще про референдум, який під фінал виборчої кампанії раптом вирішила ініціювати Партія регіонів.
– Наше перше питання: російській мові – так! – заявив Янукович.
– Т-а-а-а-к! – підтримав його мітинг.
– Наше друге питання: НАТО – ні! - рішучо відрізав Янукович.
– Н-і-і-і-і! – закричали присутні.
– Позаблоковому статусу України?... – запитав Янукович.
– Ні! – присутні не зорієнтувалися в програмних настановах Партії регіонів, яка, навпаки, виступає за цю норму.
– Позаблоковому статусу – так! – виправив їх Янукович.
Але Янукович не розповів ще про третє питання референдуму, і учасники мітингу тут знову перестаралися.
– Виборам... – почав Янукович.
– Ні! – закричали біло-блакитні.
– ...Виборам керівників місцевих органів влади – так! – наказав Янукович.
– Т-а-а-а-к! – повторили остаточно заплутані люди.
– А тепер я піду на прямий телеефір, і я скажу там все, що не встиг сказати вам зараз, бо я посадив голос на стадіоні, - згадав Янукович про свій похід на матч Ліги чемпіонів, але тут же виправився, – Я посадив голос на стадіоні та на мітингах.
Програма Януковича в Одесі не передбачала покладання квітів до пам'ятника Ківалову. Сам Ківалов живцем супроводжував Януковича
Социальные закладки