|
Украинцы, вам еще очень сильно повезло, что вы не столкнулись и очень надеюсь, что и не столкнетесь в будущем, в отличие от косовских сербов, которые еще с 1389 года бились за территорию с мусульманами. Поэтому не нужно вам все это, тем более славянский народ един. Да, нас разделяют языковые отличия, но ведь это же не есть основательная проблема. Власть подонков, в лице жидо-алигархов, набивающих карманы за ваш счет, уничтожающих ресурсы, а с ним и коренное население славянских земель, расчищая проход для своей хабадской хазарии, при этом сталкивая лбами братские народы, вот с чем вам нужно бороться в первую очередь. ИМХО.
Ви хитро лукавите в своєму повідомлені! Ваші наміри і мета нам славянам відомі. Ви бажаєте протистояти саме нам західному цивілізованому Євроатлантичному світові. І бажаєте переключти славян на боротьбу " в лице жидо-алигархов,". Але вам відомо скільки людської крові славян пролито від подібного експеремента Гітлєра і подібного йому Сталіна? Один проводився на принципі "фшистського нацизму", а другий на принципі "комуністичного більшовизму"! Ви недарма згадали про "косовских сербов, которые еще с 1389 года бились за территорию с мусульманами." Хіба сучасне стаоновище, не віддзеркалює події в країнах цивілізованої західної Європи???
Братику, ти мене не так зрозумів. Я про свої наміри не говорив, а лише зазначив, що українцям не потрібна ворожнеча з росіянами і російськомовними українцями, в силу того, що це вигідно в першу чергу, можновладцям, в особі кримінального кодла олігархів. Вибач менi, якщо тебе зачепило слово "жид", бо я називаю і адресую це поняття виключно до продажних євреїв, які зацікавлені в раграбленіі держави, за рахунок нас слов'ян, а не до всієї нації іудеїв, до котрим я особистої неприязні не відчуваю і претензій як таких не маю. Я все прекрасно пам'ятаю і знаю не з чуток, особисто застав той жах, який застиг сербів, у тому числі мене і мою сім'ю в 1999 році, тому і довелося переїхати, спочатку до Львова, а потiм i до Києва.
Повірь, я дійсно брат тобі! Я Українець. А ми сучасні українці є потомки Християнської Київської Русі, т.т. Русічі - Руські. А "росіянин", то такої національності не існує. Бо росіянином може бути і Татарин і Башкир і т.д. Але Ваші думки, на мій погляд не досконалі які я і щіро висловив Вам. По Вашій відповіді я зрозумів, що ми маємо бути разом, доповнюючи і себе і людей на добру користь всім, і передусім своїх братів по роду і крові!
Ядрит твою через коромысло - всем, всем, всем!!! заходим в ВИКИ, там написано дословно - "идеология и направление политики, базовым принципом которых является тезис о ценности нации как высшей формы общественного единства и её первичности в государствообразующем процессе", я полагаю это считать определением, а вы? И нужно то всего написать три буковки - "нет" или две- "да". А вместо этого шлют простыни полные воды и лозунгов.
Золотые слова, но Вы их обратите "русским нацикам", живущим в Украине!
Это они тут покоя не дают ни себе, ни окружающим: то им НАТО не нужно, то Евросоюз, то им "ПИСУАР" подавай, то федерацию, то второй язык, то они уже с издевкой беснуются, что нас не берут ни в НАТО, ни в Евросоюз...
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Социальные закладки