| ||
Для того, чтоб смотреть и проверять мои документы на право управления ТС ему надо остановить меня согласно п.21 , в других случаях- пп.25, 26 и т.д. , документы можно смотреть только по п.2 Закона о милиции, а там указывается , что "удостоверяющие личность", т.е. паспорт.
А приказ №111 - это простой подзаконный акт, расширяющий(незаконно , кстати) полномочия ГАИ. Примерно, как мой внутрифорумный приказ считать вас гаишным лизоблюдом. Написать - написан, а законным не является.
ребята, забейте на этих парочку оборотней, нанфига им что-то доказываете? они всё равно останутся при своём мнении.
гайцами не становятся, ими рождаются
я вам раскажу свою историю !за гайцов я уже говорил!теперь просто за ментов !моя бывшая привлекла своеголюбовника и он под своим воздействием сделал у меня дома обыск подкинул пистоле пневматику хотел пасадить на 15 суток ноооооооооооооооооооооооооооо!ничего не получилось полетели голоовы!и щас я вижу что он тоже слетел!крыша пропала!так вот к чему я крыша гайцов отпадает и гайцы ноль такие же как и мы беззащитные !а щас их крыша слетаеет моментом!и ничего они сделать не могут !вот они и боятся !и я так думаю что те которые в под приказом выше отвели в суд парня из дорожный контроль тоже лишатся работы!я заявляю и оставляю свой номер телефона и говорю что я если нужно пойду на митинг ,демонтрацию и т.д. за этого человека если нужно пойду дальше на Киев!!!!!!на наших депутатов и против наших поборочных законов !
Жизнь - бумеранг. К тому и ведётся: что отдаёте, то и вернётся.
Я говорю за первую минуту общения, когда наш герой говорит на камеру, что документы ОТКАЗЫВЕТСЯ ПЕРЕДАТЬ, толком не объяснив почему.
Не хотел ПЕРЕДОВАТЬ, так надо было ПРЕДЪЯВИТЬ, и не давать повод для дальнейшего развода.
И также надо было сослаться на ст. 126 КоАП Украины, и возможно потребовать составить протокол за не передачу, а затем, выиграть суд, по этой постанове.
он путает Закон о милиции с приказом №111.
2) перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх особу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію;
21) обмежувати або забороняти у випадках затримання злочинців, при аваріях, інших надзвичайних обставинах, що загрожують життю і здоров'ю людей, рух транспорту і пішоходів на окремих ділянках вулиць і автомобільних шляхів; зупиняти транспортні засоби в разі порушення правил дорожнього руху, наявних ознак, що свідчать про технічну несправність транспорту або забруднення ним навколишнього середовища, а також при наявності даних про те, що він використовується з протиправною метою; оглядати транспортні засоби і перевіряти у водіїв документи на право користування й керування ними, дорожні листи і відповідність вантажів, що перевозяться, товарно-транспортним документам, наявність страхового поліса (сертифіката), про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів; проводити технічний огляд автомототранспорту; (Абзац перший пункту 21 частини першої статті 11 із змінами, внесеними згідно із Законом N 1961-IV (1961-15) від 01.07.2004)
організовувати при необхідності медичний огляд водіїв, затримувати, відстороняти від керування транспортними засобами осіб, які перебувають у стані сп'яніння, а також тих, які не мають документів на право керування або користування транспортними засобами, позбавляти водіїв у передбачених законодавством випадках права керування транспортними засобами;
використовувати передбачені нормативними актами технічні засоби для виявлення та фіксації порушень правил дорожнього руху, забороняти експлуатацію транспортних засобів, технічний стан яких загрожує безпеці дорожнього руху чи навколишнього середовища або номери агрегатів яких не відповідають записам у реєстраційних документах; затримувати і доставляти у встановленому порядку транспортні засоби для тимчасового зберігання на спеціальних майданчиках чи стоянках;
відвідувати підприємства, установи й організації для виконання контрольних і профілактичних функцій щодо забезпечення безпеки дорожнього руху;
вимагати від відповідних організацій усунення порушень правил утримання шляхів, обмежувати або забороняти проведення ремонтно-будівельних та інших робіт, інших заходів на вулицях і автомобільних шляхах, якщо при цьому не додержуються вимоги по забезпеченню громадської безпеки;
В случае п.21 - пусть причину остановки назовет. законную))
Да боюсь, человек совсем запутался (-:
"закон"... "предъявить"... и потом советует другим - "Глупости не постите."
(((-:
все приказы делаются против закона !приказ силы не имеет!приказь внутри закон снаружи и приказами гайцы пытаются сде5лать план!ещё1 один расказ бывшего гаишника !работал трое суток пока по словам начальникак не привезёт пьяного водителя!не протокол а Водителя!
всем бай и пока пошол спать1
Что с сайтом "Дорожный контроль"? Почему то не грузиться.
они писали что у них проблеммы с железом и что собирают деньги на новое. в связи с этим ввели лимит на количество соединений
Социальные закладки