Показать скрытый текст Дуже часто ті, хто намагаються "відкрити очі" Віям, котрі гіпотетично вірують в непогрішиму Юлю, роблять одну НАЙБІЛЬШУ помилку. Вони свято переконані, що їх опоненти - бютівці просто НЕ РОЗУМІЮТЬ, що Юля Володимирівна ТИМОШЕНКО - ворог України. І думають, що коли вони займуться просвітництвом, наведуть низку аргументів, проаналізують її антиукраїнські вчинки і викриють антиджержавні джерела фінансування, то алепти "газової приннцеси прозріють, заплачуть, полуда спаде їм з очей і вони, посипавши голову попелом, на колінах приповзуть на політичні ристалища із зойками:"Як я МІГ ЇЙ ВІРИТИ?!!!!!!!!!!! ДЕ БУЛИ МОЇ ОЧІ і ВУХА?!!!!!!!!!!!! Я БІЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ!!! ПЛЮЮ на партію "Родіна" і її брехливу очільницю - фарисейку!!!"
Микола Савельєв
НАША ПОМИЛКА.
Дуже часто ті, хто намагаються "відкрити очі" Віям, котрі гіпотетично вірують в непогрішиму Юлю, роблять одну НАЙБІЛЬШУ помилку. Вони свято переконані, що їх опоненти - бютівці просто НЕ РОЗУМІЮТЬ, що Юля Володимирівна ТИМОШЕНКО - ворог України. І думають, що коли вони займуться просвітництвом, наведуть низку аргументів, проаналізують її антиукраїнські вчинки і викриють антиджержавні джерела фінансування, то алепти "газової приннцеси прозріють, заплачуть, полуда спаде їм з очей і вони, посипавши голову попелом, на колінах приповзуть на політичні ристалища із зойками:"Як я МІГ ЇЙ ВІРИТИ?!!!!!!!!!!! ДЕ БУЛИ МОЇ ОЧІ і ВУХА?!!!!!!!!!!!! Я БІЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ!!! ПЛЮЮ на партію "Родіна" і її брехливу очільницю - фарисейку!!!"
ОЦЕ І Є НАЙБІЛЬША ПОМИЛКА антиюлькінців.
Сектанти партії червоного серця ВСЕ ЗНАЮТЬ і ВСЕ РОЗУМІЮТЬ. особливо їх ВЕРХІВКА. Чи може Ви думаєте вони НЕ знають, що Тимошенко КРАЛА разом з Лазаренком?! ЗНАЮТЬ. Чи віруєте, що вони не знають, що грабіжницька газова угода з Росією - це справа її рук?! ТА ЗНАЮТЬ! Чи маєте якісь сумніви, що вони не тямлять, що телеканали Медведчука, кума Путіна, пускають Тимошенко і її кліку на свої екрани за вказівкою власне Медведчука і Путіна?!! Та які вже тут сумніви - все це настілки очевидно, що це бачить і дурень. А в керівництві БЮТ дУрнів якраз небагато. НЕГІДНИКІВ - так. А дурнів - ні.
Нещодавно один поважний стукачок з цієї зліпленої НЕ НА ВІРІ, а на страхові і баблі організації, вирішив розповісти про деякі новорозроблені для ФБ - борців за юлілізм меседжі. 1) - Юлі закидають, що її зять їздить на перемовини до Москви? - Це жодним чином не потрібно спростовувати і навіть обговорювати. Відразу ж потрібно вкидати у соцмережі інфу про те, що свати Порошенка живуть в Росії і, відповідно, довіри йому бути не може! 2) Юлю звинувачують в підігрування Медведчуку на його каналах? - Відразу ж телебачення і соцмережі потрібно наповнити дискусіями на кшталт: ви всі боягузи! Треба йти на ці канали і відстоювати свою думку! - 3) Хтось кинув камінь, що Тимошенко нічим не допомогла і не допомагає українській армії, а її Армія Спасіння - фейк? - Відразу ж потрібно нагадати про Іловайськ і те, що ніхто не відповів за "тисячі загиблиз патріотів"! 5) Питають звідки гроші на тисячі бігбордів по всій Україні і неймовірно дорогу телерекламу? - Відповідати, що це провокація Адміністрації Президента, а гроші дають невідомі патріоти, які не бажають називатися, щоб теж нестати жертвами репресі з боку цієї віроломної Адміністрації 6) Надто тісно почав допомагати Порошенкові олігарх Дубневич? - Негайно закинути в ЗМІ інформацію, що Дубневич перейшов на сторону Тимошенкоі тепер грає проти Президента! 7) Сміються, що в газової принцеси Тимошенко нема квартири і вона фактично бомж - відповімо їм інформацією про подарунок оліграха - мілярдера Порошенка своєму синові в десятки тисяч доларів США! 8) Відчуваємо, що крити нема чим - викликаємо екс - президента - заказушника (співпаця останнього з блоком "НЕ ТАК!" не враховується, бо мало хто чим грішив: он навіть керівник львівських бютівців - колишній губернатор Януковича - і нічого ж?!) До речі, останнього є ідея зняти - зараз це питання дебатується.
Тобто, розумієте в чому помилка?! Антитимошенківці ДУМАЮТЬ, що хтось чогось не знає, а коли дізнається - СТАНЕ іншим! ТА ВСІ ВСЕ ЗНАЮТЬ, ВЕЛЬМИШАНОВНІ!!! І те, що Тимошенко на підтанцьовках в Путіна, і те, що її образ чесної Попелюшки - це така вигадка над якою ті, хто близько до тіла, регочуть як смурфи у мультику! А ми все ще наївно віримо в добро...Інколи, до речі. сам себе ловлю на думці, що доводячи щось адептам злодійки і ворога України Юлі Тимошенко, сам собі нагадую вегітаріаця, який намагається переконати канібілів в тому, жерти людське мясно - це несмачно, негарно і антилюдськи. Людоїди з цікавістю слухають мене, а у вільний час сперечаються між собою: з чим би оце особисто цього було краще зїсти - з аджичкою чи хроном?
Львівський бютістукачок нещодавно зайшов днями в переписку двох львівських бютіфулістів, де один радить іншому: "Треба негайно перебити історію з зятем Тимошенко історією з Варфоломієм!" Як я розумію один з них (я називаю його "Ветеринар") радить іншому (я називаю його "Борода") звинуватити голову Львівської ЛОДА в тому, що поширена ним інформація про те, що Юля Тимошенко просила у Варфоломія НЕ НАДАВАТИ Україні томос є БРЕХНЕЮ!
ВЛАСНЕ БРЕХНЯ, ПІДЛІСТЬ, НАКЛЕПИ, РОЗДМУХУВАННЯ НЕПРАВДИВИХ ЧУТОК, ЩИРЕННЯ "ЗРАДИ" і НАКЛЕПІВ- стали НАРІЖНИМ КАМЕНЕМ роботи усіх партійних структур багіні, які в ревній підтримці своєї злої і ворожої до України керманички, зовсім забули про саму УКРАЇНУ!!! І ще про те, що Україна - не Росія. САМЕ ТОМУ мій бан тепер буде ТАКИМИ перенаповнений. Це я обіцяю сам собі
Социальные закладки