|
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
для Alеxey
Я ж не кажу, що треба на сході підтримувати русифікацію, я кажу, що не треба під час виборів питання демоскалізації підіймати. Ось і все. Ніякі гасла міняти не треба, просто тре знати де і коли їх тре використовувати.
Ось і я кажу, що просто певний час в певних регіонах про це замовчувати. Бо справа не тільки у наших втрачених виборцях, але й в несвідомій популярізації антиукраїнських "ідей", які будуть лякати нами проросійське бидло, набираючи політичні очки.
[MOD] Разжигание межнациональной розни
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 24.01.2011 в 12:27.
Лично для меня очень показательно, что никто из оппозиционных партий не объединяется со " Свободой"
"его из гестапо за жестокость выгнали" (С)а Тягныбока из НУ за национализм
У 2004 році на горі Яворина в Івано-Франківській області тоді народний депутат фракції "Наша Україна" Тягнибок виголосив промову, присвячену пам'яті бійців УПА.
За його словами, вони "не боялися, як і ми зараз не повинні боятися, вони взяли автомат на шию і пішли в ті ліси, вони готувалися і боролися з москалями, боролися з німцями, боролися з жидвою і з іншою нечистю, яка хотіла забрати у нас нашу українську державу".
Через цей виступ Віктор Ющенко виключив Тягнибока з фракції "Наша Україна".
Последний раз редактировалось мыслитель; 23.01.2011 в 17:18.
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
так вот оно чего...-покращення чикаем?)))
А что в "епархии "Тягныбока метро подешевело или карандаши в дет садики свежие завезли? От "героев" этой темы не отвлекаемся на всяких там харьковских мэров. Харьков далеко от Галиции
У вас списки полезных дел есть или "хорошими делами прославиться нельзя" ?(с)
Последний раз редактировалось GoshaD; 23.01.2011 в 17:25.
елементарна логіка вказує, що якщо після перемоги до обл.ради , вони отримали перемогу і до міськ. ради , то , мабуть, щось це та й значить....
от у нас в обласній 87 депутатів і 70 депутатів в міській від ПР ... щось вони не пропонують збільшення доплат для ветеранів , або учителів ... - тамуща_паслідовні ?
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
вот жеж демагоги. "Шото значит...." Чтобы не обидеть нормальных людей с ЗУ скажу что это совсем другое означает и ... всё короче. Негоже всех грести в кучу. Вы не вся ЗУ. Хотелось бы узнать что конкретно дал приход к власти свободовцев простым горожанам.Сообщение от Alarmo
У нас с Гурвицем и пригретой им "Свободой" было больше мерзкого и нетипичного чем действительно полезного
Навіть Допа з Гепою щось будують. А у нас оці так звані "одєссіти" обрали дегенерата, який тільки може закони про російську мову і про зірочку на гербі приймати, тому що для цього не потрібно ані розуму, ані коштів. І вони ще мені будуть казати, що вони є справжніми одеситами, тому що вони розмовляють російською мовою.
Социальные закладки