|
Последний раз редактировалось Скептик; 08.03.2008 в 10:29.
parfaitement malade
Тризуб є наступником УВО і УПА.
Їхні плюси - чітка і доволі потужна ідеологічна і організаційна база, жорстка дисципліна.
Щодо того чи є вони націоналістами, то відповідь - так, причому радикальним його крилом.
І ще, на мою думку, у випадку окупації України іноземними військами (наразі гіпотетично), саме такі організації як Тризуб і будуть складати найбільш дієздатну і організовану частину опору. І я не бачу які б організації з боку тих, хто категорично не сприймає Тризуб і подібних їм, могли б на такому ж рівні чинити спротив окупантам (наразі гіпотетичним).
Подібні їм сили ніколи не візьмуть повноту влади в цій країні (на жаль чи на щастя, то вже інше питання), але такі організації просто необхідні в будь-якій країні.
Щодо підмазування, то тут можу зазначити що ті хлопці не продаються (бо схибнуті на ідеї, на відміну від деяких комерціалізованих націоналістичних партій) і симпатій до БЮТ і НУНС не мають, бо не сприймають лібералів як таких. А дії влади щодо українізації вони підтримують і будуть підтримувати лише тому, що не маючи можливості здобути владу, вони будуть сприяти тому щоб хоча б в гуманітарній сфері їхня програма була реалізована, нехай і чужими руками.
Випереджаючи питання, зауважу що я не є членом цієї організації і ні в чому з ними не співпрацюю (принаймні поки що).
Це моя думка про них, хоча як і завжди (або майже завжди) поважаю протилежні думки з даного питання ))
Ну і користуючись нагодою вітаю усіх з днем народження Великого Кобзаря ))
1. Национальные интересы украинской нации призваны защищать Рада національної безпеки і оборони України, СБУ, президент и иже с ними. "Тризуб" таки примазывается и к нации и национализму, как и многие другие. Даже на этнонационалистов они не тянут.
Считать настоящими украинскими националистами можно тех, кто отстаивает интересы полиэтничной украинской нации.
2. Бандеру националистом не считаю, да и "Тризуб" лишь использует его имя.
зы: без сомнений проголосовал за п. 2 и 3.
Так чо, эта организация создана в защиту малого герба нашей неньки?
Симулянт - несуществующий обьект, который прикидывается существующим
Целое больше суммы составляющих
Благо для целого важнее блага для части
Во многом эти идеи разумны, хоть и не самые приятные для каждого отдельного человека. Однако, считаю, что если каждый будет вкладывать часть своего труда на общее благо, то никакой принудиловщины и расхождения с ценностью каждой личностью не будетПросто личность становится сознательной.
Симулянт - несуществующий обьект, который прикидывается существующим
Ой, не надо...
Из таких организаций в случае оккупации и получаются Нахтигали и СС-Галичина. Прямо поротно и повзводно, со своими командирами.
PS. Просто к ним приставляют "куратора" из оккупантов - и поехали.
PSS. Ну і користуючись нагодою - ЛАПИ ГЕТЬ вiд Великого Кобзаря.
Вас рядом с ним и не стояло.
В Ивано-Франковской области Украины задержаны члены националистического объединения "Тризуб" (Всеукраинская организация "Тризуб" имени Степана Бандеры), их обвиняют в "незаконном обращении с оружием". Об этом сообщает УНИАН со ссылкой на областное управление МВД. У них изъяты автомат, пистолеты и другое оружие.
Националисты были задержаны после того, как в милицию поступила информация, о том что некая группа лиц планирует "незаконную акцию, которая может иметь широкий общественный резонанс".
Всего в ходе оперативных мероприятий были задержаны девять человек (большинство — члены "Тризуба").
http://www.lenta.ru/news/2011/01/11/seize/
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
В названии темы ошибка- Тризуб организация антиукраинская!
А если внимательнее поинтересуетесь ее членами, то обнаружите там практическое полное отсутствие украинцев!
Можешь определять их как пожелаешь, кто же против?
Однако в Трезубе нет украинцев. Это антиукраинская организация состоящая не из украинцев и созданная тоже не украинцами. Поэтому их конечно можно называть националистами- но какими? Большой вопрос!
Это взято из их программы.
У них какой-то комплекс по поводу женщин учителей.Ліквідувати дефіцит національно свідомих освітянських кадрів. Необхідно подолати нинішню фемінізацію педагогічних колективів і через систему заохочень суттєво збільшити кількість педагогів-чоловіків.
Немного непонятно.Негайно припинити національну дискримінацію українців у всіх сферах суспільного життя.
Уже понятно, намекают на сионитский заговор.Опублікувати інформацію про національний склад Верховної Ради (в областях і районах – місцевих рад), Секретаріату Президента, Уряду та місцевих адміністрацій, судової гілки влади.
Да у них просто сносит крышу на национальном вопросе.Кандидати в депутати чи на посаду президента повинні інформувати про своє походження і національність. Затаювання чи фальсифікацію такої інформації виборчі комісії повинні розцінювати як шахрайство і викреслювати таких осіб зі списку кандидатів.
О как, вот так сразу 130 национальностей проживающих в Украине обвинили во всех бедах страны.Національним меншинам в Україні необхідно вже зараз визначитися передусім у двох пунктах: а) Своїм мовчанням і бездіяльністю й далі брати на себе відповідальність перед українцями за грабіжницькі і провокативні дії деяких свої одноплемінників - чи рішуче, послідовно і публічно відмежовуватися від таких дій: для захисту доброго імені свого народу і в ім’я збереження добрих стосунків з українцями – єдиними законними господарями країни?
б) Залишатися й надалі слухняним знаряддям неоколоніалізму, елементом у системі грабежу і нищення українців як нації – для своєї нинішньої вигоди, - чи сприяти національному відродженню і самоутвердженню українців і підтримати їхню боротьбу за свою національну державу – в ім’я міжнаціональної солідарності та гарантованого майбуття своїх спільнот в Україні?
Социальные закладки