Нотариус порекомендовала оценщиков фирму Булат на ришельевской? кто нибудь сталкивался ???
|
Нотариус порекомендовала оценщиков фирму Булат на ришельевской? кто нибудь сталкивался ???
Дамы и господа оценщики, расскажите как сейчас с работой.
З сентября повышение, не знаю что делать. То ли повышаться и вернуться в профессию, или отложить до лучших времён, если работы нет.
Почитайте закон об оценке, раздел о необходимости повышения каждые два года. ст. 15. "Повышение квалификации происходит по направлениям, отмеченным в квалификационном св-ве оценщика, по рез-м кот-рой выдается удостоверение о повышении квалификации, которое является неотъемлемой частью квалификационного св-ва"
Последний раз редактировалось Tanchik; 30.08.2012 в 13:57.
Серед ледарей і бездар буду я головною (с)
ну так и я о том же
Стаття 14.
...Оцінювачі зобов'язані не рідше одного разу в два роки
підвищувати кваліфікацію за програмою підвищення кваліфікації.
Невиконання цієї вимоги є підставою для зупинення дії
кваліфікаційного свідоцтва оцінювача.
Стаття 16.
... Рішення про зупинення дії кваліфікаційного свідоцтва
приймається Фондом державного майна України у разі невиконання
оцінювачем вимог частини третьої статті 14 цього Закону,
зазначення ним свідомо неправдивих даних, що призвело до
викривлення інформації про оцінювача в Державному реєстрі
оцінювачів. Дія кваліфікаційного свідоцтва поновлюється Фондом
державного майна України в тижневий строк після усунення
оцінювачем наявних зауважень.
Мы наверное по разному понимаем, я понимаю так, что если в законе сказано повысить квалификацию не реже одного раза в 2 года, а вы не повысили, то как вы потом "це зауваження усуните"? Машина времени?
Ладно, хотя вы меня по началу напугали, что пришлось в Закон лезть. Как на мой взгляд закон трактует совершенно однозначно.
А что ожидается после выборов, могут вернуть пресловутых 12 оценщиков? Просто я пол года вообще не в теме. Просто за повышение 900 грн. заказали, а они не лишние совсем, плюс ещё работу искать. Вот я и интересуюсь последними новостями, особенно в Одессе.
Да они этих пресловутых 12 оценщиков теперь пропихивают со стороны Минюста, одновременно поливая грязью и запугивая тех, кто начал первую волну протестов.
Ладно, может и я не права, но по Вашему получается, что можно 10 лет оценкой не заниматься, потом повысится и опять оп-ля квалифицированным оценщиком стать? Проконсультируйтесь лучше в том месте, где вы обучались.
МАКС. В принципі, з робою не погано, краще, аніж було в 2008-2011 роках. Але якщо розраховувати на оцінку для нотаріальних дій, то… ???? Подивіться, що робиться з цінами на ці послуги – 500 грн. за квартиру (а той і СМС розсилають, що по 250 грн.). Я не розумію, як ці «дешеві» компанію (ФОП) оцінюють свою собівартість робіт: зарплата; оренда; податки; амортизація (оновлення техніки); офісні витрати; транспортні витрати. Просто диву даєшся, слів нема – одні емоції. Якщо вони працюють з точки зору маркетингової стратегії «ціни входження», то молодці, а якщо за принципом, щоб була «свіжа копійка», то я їх не розумію. Це, пишу для того, щоб Ви самі правильно оцінили: «варто чи ні» повертатись в оцінку і скільки Ви будете заробляти.
А що до підвищення, я теж не зрозумів, чому заново проходити курси, стажування. У мене по бізнесу 5 місяців як термін сплив (за цей період, роботи в даному напрямку не проводив), 1 числа підвищу і ніяких проблем нема. Всі дозволи є, ніхто їх не відміняв. Є і знайомі, які через час повертались в оцінку, без проблем.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
[QUOTE=Tanchik;31747192]Да они этих пресловутых 12 оценщиков теперь пропихивают со стороны Минюста, одновременно поливая грязью и запугивая тех, кто начал первую волну протестов.
12 вересня на з'їзд їдемо?
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
а что за съезд?
Послушаем, что же нам начнут рассказывать в понедельник у Жанны Архиповны на повышении
Социальные закладки