Тема: (*) Штраф по ст. 152 КУоАП. Вместо рассмотрения - фарс одесского исполкома. Всем - максимум!

Ответить в теме
Страница 10 из 11 ПерваяПервая ... 8 9 10 11 ПоследняяПоследняя
Показано с 181 по 200 из 203
  1. Вверх #181
    Не покидает форум Аватар для Langust
    та не..там намного проще... там машины закрыты и водил нет... а ждать пока прийдут им не комфильно... а так сделали пару человек, план есть ...и хватит ....можно к теплу пойти...
    Я из того времени, когда "суши" было глаголом.

2. Вверх #182
    Новичок
    Шановні учасники форуму!

Я потрапив в аналогічну ситуацію з паркуванням на Французькому бульварі між готелем "Юність" і ботанічним садом. Я провів дослідження і встановив, що дії щодо притягнення мене до відповідальності були незаконними, позаяк це місце, яке вони назвали "зеленою зоною", ніде в реєстрі зелених зон не значиться, відтак, відсутній об’єкт адміністративної провини. Деталі див у позовній заяві нижче. Я подав позовну заяву для оскарження постанови адмінкомісії до Київського районного суду міста Одеси. Судовий збір не сплачував посилаючись на положення КУАП - спрацювало, справу розглянули і винесли постанову на мою користь без сплати з мого боку будь-якого судового збору чи інших витрат. Ось постанова яка була винесена на підставі моєї позовної заяви:
    http://reyestr.court.gov.ua/Review/36394423

Київський районний суд м. Одеси
    65080, м. Одеса, вул. Варненська 3б

Позивач: ________________________

Відповідач: Виконавчий комітет Одеської міської ради
    місцезнаходження: 65004, м. Одеса, Думська площа, б. 1
    тел. 725-90-80
    e-mail: [email protected]

ПОЗОВНА ЗАЯВА
    Про визнання дій протиправними та скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення
    17 серпня 2013 року сержантом міліції ______________ було складено щодо мене протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу про адміністративні правопорушення України (копія додається). У протоколі мене звинувачено у тому, що я розташував належний мені автомобіль „Фольцваген Поло” за адресою: Французький бульвар, 87 (навпроти ботанічного саду) на зоні, виділеній під озеленення, чим, на думку міліції, порушив підпункт 4 п. 4.13 Правил благоустрою території міста Одеси, затверджених рішенням Одеської міської ради від 23 грудня 2011 року № 1631-VI.
    16 вересня 2013 року відбувся розгляд цієї справи про адміністративне правопорушення адміністративною комісією виконавчого комітету Одеської міської ради, за результатами якого прийнято оскаржувану постанову про накладення на мене адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень. У день розгляду адміністративної справи мені надано лише інформаційний аркуш із зазначенням суми штрафу і реквізитів для його сплати (копія додається). Оскаржувану постанову у справі про адміністративне правопорушення на момент подачі цієї позовної заяви я не отримав. Щоб не допустити пропущення 10-денного строку оскарження постанови подаю адміністративний позов, не отримавши копії оскаржуваної постанови.
    Вважаю дії відповідача щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності протиправними, а зазначену постанову необґрунтованою, незаконною і такою, що підлягає скасуванню з нижченаведених підстав.
    Мене звинуватили у порушенні підпункту 4 п. 4.13 Правил благоустрою території міста Одеси, згідно з яким на території розташування зелених насаджень забороняється обладнувати стоянки або розміщати автомашини, мотоцикли, велосипеди та інші транспортні засоби, у тому числі, якщо це не призводить до пошкодження зелених насаджень, квітників та газонів.
    По-перше, вважаю, що ділянка, на якій я розташував автомобіль, не підпадає під поняття „територія розташування зелених насаджень”. Я розмістив автомобіль на добре утрамбованій ґрунтовій поверхні, вільній від будь-яких зелених насаджень, що добре видно у фотофіксації, наявній у матеріалах адміністративної справи. На зазначеній ділянці не було дорожніх знаків, які обмежували б паркування, не було позначень, що ця ділянка виділена під озеленення, не було огороджень чи інших зовнішніх ознак, які вказували б на відведення ділянки для розташування зелених насаджень. Це я зазначив у протоколі про адміністративне правопорушення.
    У п. 1.9 Правил благоустрою території міста Одеси наводиться поняття „територія” – це сукупність земельних ділянок, які використовуються для розміщення об'єктів загального користування: парків, скверів, бульварів, вулиць, провулків, узвозів, проїздів, шляхів, площ, майданів, набережних, прибудинкових територій, пляжів, кладовищ, рекреаційних, оздоровчих, навчальних, спортивних, історико-культурних об'єктів, об'єктів промисловості, комунально-складських та інших об'єктів у межах населеного пункту. Пункт 1.10 Правил передбачає, що інші терміни у Правилах вживаються у значенні, визначеному чинним законодавством України. Поняття „земельна ділянка” наводиться у ст. 79 Земельного кодексу України від 25 жовтня 2001 року: це частина земної поверхні з установленими межами, певним місцем розташування, з визначеними щодо неї правами. Згідно зі ст. 36 Закону України „Про Державний земельний кадастр” від 7 липня 2011 року на офіційному веб-сайті Держземагенства України оприлюднюються відомості Державного земельного кадастру про кадастрові номери, межі, цільове призначення земельних ділянок, розподіл земель між власниками і користувачами, обмеження у використанні земель. На сайті http://map.land.gov.ua/kadastrova-karta опубліковано для загального доступу відомості про земельні ділянки за адресою: Французький бульвар, 87. Додаю роздрукування з кадастрової карти, з якого добре видно, що за даними Державного земельного кадастру за цією адресою відсутні земельні ділянки, виділені для розташування зелених насаджень. Відтак, за цією адресою відсутній об’єкт адміністративної провини, передбаченої ст. 152 Кодексу про адміністративні правопорушення – „територія розташування зелених насаджень”, що виключає можливість притягнення мене до адміністративної відповідальності.
    Крім того, у місці, де я припаркував автомобіля, взагалі відсутні зелені насадження у розумінні ст. 1 Закону України „Про благоустрій населених пунктів” від 6 вересня 2005 року: „деревна, чагарникова, квіткова та трав’яна рослинність природного і штучного походження на визначеній території населеного пункту”. Те місце так утрамбоване, що трава там і не може рости, а щодо відсутності визначеної території для розташування зелених насаджень як сукупності земельних ділянок, відведених для цієї мети, я вже зазначав вище.
    Відповідно до п. 2 частини першої ст. 1 Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17 лютого 2011 року принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту визначаються генеральним планом населеного пункту. Пункт 7.3 Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Мінбуду від 10 квітня 2006 року № 105, передбачає розроблення генерального плану з урахуванням вимог захисту зелених насаджень. Роздрукування з проекту генерального плану міста Одеси, розміщеного для загального ознайомлення на сайті http://www.odessa.ua/ru/announce/50537/, додається. На ньому не передбачено виділення частини Французького бульвару біля ботанічного саду під озеленення, всупереч інформації, зазначеній у протоколі про адміністративне правопорушення.
    Частина п’ята ст. 28 Закону „Про благоустрій населених пунктів” передбачає ведення органами місцевого самоврядування обліку зелених насаджень у містах та складання їх реєстру. Проведення інвентаризації, обліку зелених насаджень міста Одеси й складання їх реєстру передбачає також п. 4.4 Правил благоустрою території міста Одеси. Порядок обліку зелених насаджень визначається розділом 14 Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України. Такий облік має здійснюватися органами місцевого самоврядування. Обліку підлягають всі зелені насадження. За матеріалами інвентаризації складається паспорт об’єкта (земельної ділянки, на якій розташовані зелені насадження), на підставі чого ведеться реєстр зелених насаджень. Форма реєстру наводиться у додатку до Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України.
    Щоб дізнатися, чи наявні зелені насадження у місці, де я припаркував автомобіля, за даними реєстру зелених насаджень, я звернувся до КП „Міськзелентрест”, де мені відповіли, що КП „Міськзелентрест” не займається веденням реєстру зелених насаджень і порадили звернутися до Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради. Коли я звернувся до цього Департаменту, мені повідомили, що він не веде реєстр зелених насаджень, також мені пояснили, що зеленими насадженнями за межами дворів займається КП „Міськзелентрест”, а у межах дворів – житлово-комунальні організації.
    Після того, як я ознайомився з Програмою розвитку, збереження і поновлення зелених насаджень у м. Одесі на 2009 – 2013 роки, затвердженою рішенням Одеської міської ради від 9 жовтня 2008 року № 3428-V, мені стало зрозуміло, що реєстр зелених насаджень у місті не ведеться взагалі, адже Програма тільки передбачає проведення інвентаризації і створення кадастру зелених насаджень міста. Згідно з п. 4 розділу І Програми вона спрямована на надання статусу зеленим зонам міста. Розділ ІІІ Програми передбачає, що зелені насадження бульварів належать до міських зелених насаджень загального користування, перелік яких наведено у додатку № 2 до Програми. Перелік нових зелених зон, створення яких передбачається у місті, наводиться у додатку № 1 до Програми. Я додаю копію Програми і цих додатків щодо Приморського району міста Одеси. В обох додатках відсутня ділянка за адресою: Французький бульвар, 87. На обліку перебуває лише сквер за адресою: Французький бульвар, 12. Отже, місце, де я припаркував автомобіля, не належить до території зелених насаджень, і не планується під озеленення, всупереч даним протоколу про адміністративне правопорушення.
    По-друге, згідно з п. 1.1 Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 року № 1306, ці Правила відповідно до Закону України „Про дорожній рух” встановлюють єдиний порядок дорожнього руху на всій території України. Інші нормативні акти, що стосуються особливостей дорожнього руху, повинні ґрунтуватися на вимогах цих Правил. У нашому випадку я припаркував автомобіля у місці, де відсутні будь-які обмежувальні дорожні знаки, які б це забороняли.
    Також, відповідно до ст. 57 Конституції України кожному гарантується знати свої права й обов’язки. Закони, та інші нормативно-правові акти, що визначають права й обов’язки громадян, не доведені до відома населення у порядку, встановленому законом, є нечинними. Враховуючи, що місце, де я припаркував автомобіля, не значиться у загальнодоступних реєстрах як територія розташування зелених насаджень: у Державному земельному кадастрі, генеральному плані міста Одеси, Програмі розвитку, збереження і поновлення зелених насаджень у місті Одесі на 2009 – 2013 роки, дії відповідача щодо притягнення мене до відповідальності суперечать ст. 57 Конституції, адже ні за зовнішніми ознаками, ні документально громадяни позбавлені можливості встановити, чи належить це місце до території зелених насаджень.
    По-третє, при накладенні штрафу у розмірі 850 гривень, що трохи менше прожиткового мінімуму неповнолітньої дитини, відповідач не врахував, що на моєму утриманні перебувають двоє неповнолітніх дітей (копії свідоцтв про народження додаються), а також дружина, що перебуває у відпустці по догляду за дитиною до досягнення 3-х років, що я жодним зеленим насадженням шкоди не заподіяв. Адміністративна комісія відповідача на засіданні звинувачувала мене у порушенні правил паркування, замість того, щоб розглядати склад правопорушення, передбаченого ст. 152 Кодексу про адміністративні правопорушення.
    Вважаю, що у моїх діях відсутній склад адміністративної провини: відсутній об’єкт правопорушення – територія розташування зелених насаджень, відсутня об’єктивна сторона – я не наїхав на зелені насадження, відсутня суб’єктивна сторона – я не вважаю, що зробив щось погане чи заподіяв рідному місту якусь шкоду своїми діями.
    Всупереч вимогам ст. 280 Кодексу про адміністративні правопорушення, відповідач не з’ясував, чи було вчинено адміністративне правопорушення, наявність моєї вини, чи підлягаю я адміністративній відповідальності, чи є обставини, що пом’якшують відповідальність та інші обставини.
    Вищезазначене свідчить про необґрунтованість і незаконність оскаржуваної постанови.
    Враховуючи, що я оскаржую акт індивідуальної дії і дії відповідача щодо мене особисто, відповідно до частини другої ст. 19 Кодексу адміністративного судочинства України подаю позов за зареєстрованим місцем свого проживання, на підтвердження чого додаю копію свого паспорту.
    Враховуючи наявність у відповідача матеріалів справи про адміністративне правопорушення, зокрема, оскаржуваної постанови, матеріалів фотофіксації, інших доказів, на які я посилався, відповідно до частини третьої ст. 71 Кодексу адміністративного судочинства прошу суд витребувати їх у відповідача.
    Відповідно до частини п’ятої ст. 288 КУАП особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.
    Враховуючи вищенаведене, керуючись ст. 152, ст. 287 – 289 КУАП, ст. 6, 17 – 19, ст. 104 – 107 Кодексу адміністративного судочинства України,
    ПРОХАЮ:
    1. визнати протиправними дії відповідача щодо притягнення мене до адміністративної відповідальності за ст. 152 КУАП і скасувати постанову у справі про адміністративне правопорушення.
    2. витребувати у відповідача матеріали справи про адміністративне правопорушення.
    Додатки:
    1) Копія паспорту позивача;
    2) Копія ідентифікаційного коду позивача;
    3) Копія протоколу про адміністративне правопорушення № ОД 001004 від 17 серпня 2013 року;
    4) Копія інформаційного аркушу адміністративної комісії від 16 вересня 2013 року;
    5) Роздрукування з кадастрової карти щодо місця паркування автомобіля;
    6) Роздрукування відповідної частини проекту генерального плану міста Одеси;
    7) Копія Програми розвитку, збереження і поновлення зелених насаджень у м. Одесі на 2009 – 2013 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 9 жовтня 2008 року № 3428-V;
    8) Копія свідоцтва про народження дочки;
    9) Копія свідоцтва про народження сина;
    10) Копія цієї позовної заяви для відповідача.

24 вересня 2013 року ______________

3. Вверх #183
    чётко!!!!
    Жаль, что для составления такой вещи, нужно знать все эти пункты и статьи.
    Далеко не все могут так чётко составить это...

4. Вверх #184
    Не покидает форум Аватар для Viktoz
    Цитата Сообщение от Langust Посмотреть сообщение
    Далеко не все могут так чётко составить это...
    Есть предложение (просьба) к модератору данного раздела перенести пост пользователя mudrahel №182 в начало темы как образец. Это значительно облегчит поиск и поможет пострадавшим от неправомерных действий исполкома обжаловать их решение в суде..

5. Вверх #185
    Поддерживаю...

6. Вверх #186
    Новичок Аватар для Alek2000
    у нас есть уже практика отмены постановлений по ст. 152, по 411 бат.

нам нужны все пострадавшие от АдминКомиссии для подачи жалобы в Прокуратуру.

7. Вверх #187
    Я пробовал тогда это дело. Написал сразу в областную. Отнёс, заревезировал...
    А они спустили через пару недель на тормозах на городскую... а с ними толку нет никакого...

8. Вверх #188
    Частый гость Аватар для Irresistible
    Здравствуйте! Помогите пожалуйста разобраться в ситуации, и направьте как правильно действовать. Направили в эту тему.
    Ситуация такая:
    Муж, вынес три пластиковых старых фанеры размером метр на полтора к альтфатеру, ничего не подозревая (поверьте не злостный нарушитель, и просто по незнанию).
    Сейчас нам позвонили работники жэка и сказали, что на нас написали жалобу, в частности начальник, что мы выбросили крупногабаритный строительный мусор , было предупреждения убрать его в течение часа, и мы его не убрали, а через два часа, жалоба пошла в дело и мы теперь должны оплатить штраф в размере 1700 грив . На самом деле, нам никто не звонил, ни о чем не предупреждал, позвонили уже постфактум.
    Мы в полном шоке, на ровном месте такая вот история.
    Как нам поступить, что теперь делать?
    К слову, сразу после звонка, муж спустился и убрал эти листы фанеры в наш гараж. Фотографии сделали до и после.
    Сделали также и фотографии придомовой территории, на которой стоят годами мебельные сооружения для местных котов, которые почему-то жэк вообще не интересуют, как собственно и ремонт в подъезде, лампочки и т.д., за что мы исправно платим, но услуг не получаем.
    Куда обращаться? Если можно пошагово объясните, что куда писать? Говорить? Как оспаривать?
    Спасибо за помощь.

9. Вверх #189
    Юрист Аватар для YuristOdessa
    Протокол на вашего мужа составили?
    Если да, то читайте предыдущие сообщения. Если нет, то пойдите и спросите об основаниях для протокола. Только не мужа посылайте, а самостоятельно.
    Примерно так:
    - вызывали - я пришла. Что надо?
    - Вот жалоба - пусть муж придет.
    - мужа в этот момент не было дома. Он был за городом. Это не он. Кто это я знаю, но вам не скажу - имею право (ст. 63 конституции).
    - Какой штраф? На основании чего? Дайте бумажку, что бы было с см пойти в суд, УБЭП и прокуратуру? Нам судя по всему нужно заявить о должностном подлоге.

---------- Сообщение добавлено 17.05.2014 в 12:24 ----------

Очень желательно при этом держать в руках включенную камеру.
    Юрий Олегович Каникаев

10. Вверх #190
    Спасибо!
    Да, жалобу написали на мужа, кто подсказал-не знаю.
    Составили ли вообще протокл-это тоже вопрос, не уверена.
    Т.е. правильно вести себя, "я-не я и хата не моя?"
    А если вообще не явиться? Т.е. нам не приносили никаких "повiдомлень", просто позвонил мастер, и предупредил, что вот такая история-по телефону.
    Проигнорировать?По идее за руку никто не ловил, и мы вообще не в курсе ситуации, если так себя вести. Скажем, они напрявят жалобу куда-то, придет оповещение с требованием оплатить, что делать в таком случае?
    Почему сумма 1700? Это вообще законно, почему не 100-200-450, а именно 1700? Мы не являемся злостными нарушителями.
    Я почтитаю тему, просто есть по ходу вопросы.

11. Вверх #191
    Частый гость Аватар для _datsun_
    Цитата Сообщение от Irresistible Посмотреть сообщение
    Спасибо!
    Да, жалобу написали на мужа, кто подсказал-не знаю.
    Составили ли вообще протокл-это тоже вопрос, не уверена.
    Т.е. правильно вести себя, "я-не я и хата не моя?"
    А если вообще не явиться? Т.е. нам не приносили никаких "повiдомлень", просто позвонил мастер, и предупредил, что вот такая история-по телефону.
    Проигнорировать?По идее за руку никто не ловил, и мы вообще не в курсе ситуации, если так себя вести. Скажем, они напрявят жалобу куда-то, придет оповещение с требованием оплатить, что делать в таком случае?
    Почему сумма 1700? Это вообще законно, почему не 100-200-450, а именно 1700? Мы не являемся злостными нарушителями.
    Я почтитаю тему, просто есть по ходу вопросы.
    шлите их подальше))) и не парьтесь)) вообще почаще наших людей надо слать куда подальше особенно работников ЖКХ и тому подобного))))) им полезно!)))) пригрозите им майданом ахахахах

12. Вверх #192
    Цитата Сообщение от _datsun_ Посмотреть сообщение
    шлите их подальше))) и не парьтесь)) вообще почаще наших людей надо слать куда подальше особенно работников ЖКХ и тому подобного))))) им полезно!)))) пригрозите им майданом ахахахах
    Есть в ваших словах доля правды, поскольку время сейчас такое, что все боятся послетать с насиженных мест, но необходимо знать, как себя вести, чем руководствоваться, ну и в нашей стране правило "чиновник всегда прав" пока, никто не отменял, к сожалению.

13. Вверх #193
    Частый гость Аватар для _datsun_
    Цитата Сообщение от Irresistible Посмотреть сообщение
    Есть в ваших словах доля правды, поскольку время сейчас такое, что все боятся послетать с насиженных мест, но необходимо знать, как себя вести, чем руководствоваться, ну и в нашей стране правило "чиновник всегда прав" пока, никто не отменял, к сожалению.
    в связи с событиями в стране, вы так им и грозите!!! щас ребята с ДНР прийдут , и выпишут люлей, а если не будете меня понимать, то я ускорю этот процесс, они все борзеют, нам тоже надо борзеть!! а то сильно жирно сидят!!!

---------- Сообщение добавлено 18.05.2014 в 10:09 ----------

вообще предлагаю всем пострадавшим! пойти и вынести ту помисию!! сколько можно терпеть этот безспредел??? при чем акция чисто аполитична!! а именно акция против чиновничьего безпредела!!!!!! как вам такое??? они там сидят с айфонами последней модели, и решают сколько ты должен отдать с семейного бюджета..... а ты паришься... надо их ставить на место!!!!

14. Вверх #194
    Кудесница
    http://forumodua.com/showthread.php?t=71446&p=48846776&viewfull=1#post48846776 а у меня вот история,в темке про юрпомощь мне ответили,но все же идти сегодня и говорить надо правильно чтоб отменили штраф и выяснилось что это жэки так принуждают оплачивать за вывоз мусора,хотя альфатрами мы не пользуемся,а с жителей что живут в районе более 10 лет могут изьять сумму на якобы пользование за прошлые года,причем договора никто не заключает с жэком о вывозе мусора,но дают книжку где пишут что с человека 17 грн за месяц
    и еще,подскажите где брать разрешение на хранение песка и щебня возле забора
    Последний раз редактировалось Nadin_I; 19.06.2014 в 09:43.
    ......

15. Вверх #195
    Юрист Аватар для YuristOdessa
    Исходя из вашего сообщения, Вас только оштрафовали. Отменять штраф они не будут, да и не могут особо.
    Те пути, которые возможны - перечислены в темке, на которую Вы ссылаетесь.
    Если имущества и официальных доходов нет, то можете просто забить и через годик-полтора наведаться в исполнительную своего района и заставить их поснимать аресты, которые они наложат в порядке исполнительного производства.
    Если хотите обжаловать - требуйте постановление и фиксируйте момент его получения. Обжалуйте через суд.
    Судебный сбор - около 50 гривен.
    Юрий Олегович Каникаев

16. Вверх #196
    Не покидает форум Аватар для Dominion
    До тех пор, пока нескольких сотрудников исполкома не привлечь к ответственности за "службове підроблення" или не воздействовать методами прямой демократии - беспредел будет продолжаться.
    Налогообложение - это грабёж. По определению.

17. Вверх #197
    Кудесница
    меня пригласили на заседание коммисии где я могла избежать штрафа,НОООО они намеренно написали неверный адрес и меня не могли найти сообщить мне о заседании,а инспектор нагло врал что указываем в протоколе дату и если до этой даты ничего не изменится-оштрафуем,обманул,скотина-это уже был повод для штрафа.знала б ничего не подписала б, а теперь фиг что я подпишу

---------- Сообщение добавлено 22.06.2014 в 01:07 ----------

Задам вопрос,но не знаю в тему или нет.Обязаны ли жители частного сектора не прописанные по месту проживания заключать договор о вывозе мусора? и могут ли эти жители привезти справку с места прописки о том,что уже договор заключили по месту прописки и какое содержание справки этой может быть?

имеют ли право штрафовать за НЕ заключение договора за вывоз мусора?
    Последний раз редактировалось Nadin_I; 22.06.2014 в 00:33.
    ......

18. Вверх #198
    Новичок Аватар для novsky
    Здравствуйте, тема я вижу не новая, но методы у них остаются все те же...
    14 января прямо после праздников написали акт по 152 статье по пункту
    6.4.9. Приватні підприємці, керівники і власники підприємств торгівлі і громадського харчування, сфери послуг зобов'язані забезпечити своєчасне прибирання, збір сміття та снігу, вивезення сміття, не допускати їх накопичення, забезпечити прибирання територій, «зелених зон», утримання та збереження зелених насаджень, прилеглих до об’єктів торгівлі та побутового обслуговування, включаючи павільйони, кіоски, палатки, лотки при організації вуличної торгівлі; здійснювати полив прилеглої території у весняно-літній період року, при температурі навколишнього повітря вище ніж +20 С з 6.00 до 8.00, або можуть укласти договори про надання таких послуг із спеціалізованими підприємствами.
    за уборку (точнее не уборку) снега.
    Сегодня моя девушка была на комиссии в Горсовете, и как всегда максималка 1700 грн.

Кратко о самом правонарушении:
    нагловатая представительница УРСР горсовета пришла в салон красоты (территории которого, принадлежал нерозчищеный снег), написала протокол, сказала что у нее есть фотофиксация правонарушения, девушка акт подписала.
    Во-первых снег был более мене убран еще 30.12... Когда пришел инспектор снега почты не было, но она сказала что розчищено должно быть по 5 м во все стороны.

фото 30/12
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: DSC_2882.jpg
Просмотров: 15
Размер:	90.7 Кб
ID:	9385178
    фото в день составления акта
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: DSC_3257.jpg
Просмотров: 13
Размер:	159.6 Кб
ID:	9385179
    И само главное, есть договор с ЖКС об уборке прилегающей территории, все счета и оплаты. на это на комиссии сказали что если "обильные осадки" тогда ФОП убирает сам.
    або можуть укласти договори про надання таких послуг із спеціалізованими підприємствами
    А теперь вопрос, есть ли резон судиться если штраф 1700 грн, или дешевле выйдет заплатить штраф. Хотел бы услышать мнение юриста, или человека который не далек от этой темы)
    Спасибо за ответ

19. Вверх #199
    Частый гость Аватар для кАтюня_я
    Добрый день! Для информации!
    Не смотря на то что сообщение в данной теме последние от 2013г. актуальной она быть не перестала.
    Заехали сегодня с супругом кофе попить поближе к природе, где все костры разводят и машины паркуются сотнями на 411 батарее. Спустя 10 минут подошли к нам два сотрудника полиции и два сотрудника департамента экологии. Сказали что нарушили пункты 3.2.1 и 9.1.2 статьи 152, а именно заехали и припарковались на территории мемориала. Мы озвучили что не в курсе что это запрещено, буквально на выходных 1 апреля тут припарковано было несколько сотен автомобилей и все благополучно отдыхали, жарили мясо на мангалах. Попросили ограничится предупреждением, сказали что нарушать больше не будем. На что нам было отвечено что протокол сейчас выпишем, штраф оплатите и не будете, и с иронией сказано было что там не много... грн 800. Выписали повестку на 19 число на админ комиссию. Вот теперь мониторим существующую информацию как правильно там себя вести и как поступить. Также хотелось бы отметить что никаких запрещающих въезд знаков в месте где мы заехали и двигались по накатанной дороге не установлено. Некоторые сотрудники вели себя дерзко и нагло. Сотрудник который непосредственно составлял протокол когда двигался в нашу сторону курил и окурок боосил на газон. В процессе составления протокола один из сотрудников полиции также курил. Муж сфотографировал его и озвучил замечание за курение в общественном месте. На что представители власти поулыбаться друг другу и сказали что эта статья предусматривает предупреждение и что нам легче не станет если они накажут своего коллегу. А непосредственно нарушитель, сотрудник полиции, спешно затушил сигарету и начал заднюю давать. Мол он не курил...и в руках у него не окурок, а просто кусок бумажки. В итоге имеем то что имеем. Нарушения самой власти вызывают только улыбки, наказания они не несут....а людей по полной.
    Последний раз редактировалось кАтюня_я; 03.04.2017 в 15:40.

20. Вверх #200
    Постоялец форума
    The Power of Dreams

Ответить в теме
Страница 10 из 11 ПерваяПервая ... 8 9 10 11 ПоследняяПоследняя