В мене є одне питання до форумчан:
Які мотиви повинна мати людина, щоб ставши президентом почала думати за народ, за країну, почала її розбудовувати і піднімати?
Що повинно рухати людиною, щоб таке зробити?
|
В мене є одне питання до форумчан:
Які мотиви повинна мати людина, щоб ставши президентом почала думати за народ, за країну, почала її розбудовувати і піднімати?
Що повинно рухати людиною, щоб таке зробити?
Людина повинна думати
врожденное чувство ответственности и политическая независимость
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
А що таке безмежний патріотизм і чим він відрізняється від націоналізму? (можливо ви хотіли написати - не путати з нацизмом?)
Що до альтруїзму - згоден. Такі не стають президентами - таких з'їдають.
Ідеалізм і самовіддача - це риси характеру, це не мотиви.
Тоді лишається патріотизм - що це таке і чи може іноземець бути патріотом якоїсь держави? І які в нього мають бути мотиви?
Людина повинна думати
Якщо подивитися зі сторони - то найбільш розвинутий німецький і японсткий народи... можна віднести ще американський (умовно), але там чисто американська мрія $$$.
Німеччина і Японія - досить консервативні країни і живуть до сих пір досить заможно. Хто в Японії почав створювати умови розвитку (який імператор) я не дуже в курсі. З історії Німеччини - там Гітлер досить жорстко заклав основи розвитку для свого народу - і слід віддати йому належне досягнув свого. На даний момент Німеччину тримає план Маршала і комендатська година (вночі магазини не працюють). Гітлер у свої творах писав, що любить свій народ, що пише Меркель - не читав. Добре живуть шведи - вони дбають про себе самі - створюють найкраще - тому поганого в них немає.
Тому з історії можу назвати Німеччину. Інших прикладів немає. Єдине, що розчаровує - фашизм (але це вже ідеологія). Одним словом - лише любов до свого народу може бути мотивом.
Це моє бачення на даний момент...
Людина повинна думати
Социальные закладки