Излагаем факты, что мы имеем в сухом остатке...
|
Излагаем факты, что мы имеем в сухом остатке...
"49 процентов предприятий после приватизации вообще остановили работу. У нас уже есть депрессивные регионы", – экс-глава Фонда госимущества
С оккупацией Крыма И Донбасса эта цифра еще больше увеличилась. Страна из индустриальной превращается в "бананово"-зерновою.
Сядьмо й поплачмо. Сльози зволожать суху рогівку очей, що для комполюба не є зайвим )))))
1991-го ми опинилися на становищі птахів, котрі народилися й виросли в клітці. І ось одного дня нас витрусили з клітки на волю і сказали, живіть як душа ваша бажає.
У клітці годують і поять. Під цим оглядом воля дискомфортна - сам мусиш дбати за харч і прихисток.
Ми нещадно покалічені попереднім режимом. Через те нам рокований тривалий і складний шлях адаптації.
Дивлячись на сусідів, котрі теж вирвалися з кліток, нас беруть завидки: дивіться, оно поляки живуть краще за нас. Полякам поталанило, їм хоч іноді дозволялося махати крилами в клітці. Через те вони швидше адаптувалися до волі.
Последний раз редактировалось Віть; 28.11.2015 в 00:17.
Та вже ж 25 років плачемо і перед цим теж в величезних чергах за "дефіцитом". А вчитися не хочемо, бо "ми все знаємо" з першого класу. Зруйнували своїм невіглаством більшовицьку імперію, на її руїнах побудували ще гірший сурогат і продовжуємо паразитувати на природних ресурсах, залишках побудовано попереднім більшовицьким бидлом, на кредитах більш розвинених народів. А доб'є це суспільство найбільша хвороба його культури - суцільна моральна та юридична БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.
Большевики оставили вам богатое наследие, а вот "незалежнэ" быдло его разбазарило.
Когда то страна славилась львовскими телевизорами, мопедами, автобусами... А теперь кавою и пивом. Залил мозг пивом и маршируй с гаслами...
Кстати, а поколение выросшее в "независимой" знает, что при большевиках в Украине работало 4 завода по выпуску телевизоров?
Це дійсно! Більшовики нам залишили багатющий спадок в вигляді кадрів типу Кравчука, Кучми, Ющенка, Порошенка, Януковича...та й тебе, які завели в тупик те, що створювалося при Шелесту, і потім по варварськи знищили той потенціал. Ігор, тобі варто познайомитися з таким терміном, як ІНЕРТНІСТЬ КУЛЬТУРИ, для того, щоб осмислити, що не 1991 рік вніс ці негативні зміни, а вони почалися ще зі зміщення останього сталініста, Хрущова. А телевізори в Україні випускали на залишках від виробництва ракет з десяток заводів.
Последний раз редактировалось Прокір; 30.11.2015 в 10:16.
Да уж поболее тебя. Свою трудовую деятельность я начал с преподавания в ВУЗе...
И застал еще советскую высшую школу, которая отгораживалась от неучей 4-мя вступительными экзаменами. ВУЗы готовили не только януковичей, но и коломойских, пинчуков, фирташей, порошенков и прочую шваль. Но большей частью они готовили хороших инженеров, которые до сих пор работают на предприятиях вышеперечисленной швали.
Хлопче, не неси тут дурню. Я знайомим з совковим "образованієм" ще з тих пір, коли мене пороли ремнем за те, що я необачно завернув підручника в газету з портретом Сталіна. Ще я хочу повідомити, що я вчився в одному з кращих інженерних ВУЗів Союзу на спеціальності, по якій за шпаргалку на таємні матеріали могли впаяти 3 роки тюрми. Так ось я тобі скажу, що з випущених спеціалістів лиш відсотків 5 були справжніми інженерами, а інші - мотлох з нічого не вартими дипломами. В інженерії справжнім фахівцем є той, хто має хоч один винахід, що доказує наявність в нього творчості крім сухих знань.
В отличие от тебя учился и работал, а не маршировал с гаслами...
http://cyclowiki.org/wiki/%D0%92%D0%...B4%D0%B0%D1%85
Калькулятор тебе в руки, если сможешь пересчитать все в приведенных ценах...
Социальные закладки