(реклама санкционирована / ссылка модератора)
Мої вітання, шановне панство.
Мене звати Сергій і я керівник Будівельной Компанії BestBud.od. Наша организація займається комплексним оздобленням осель та приміщень.
На данному етапі ми виконуємо такий перелік робіт, як:
Електрика: штроблення та коммутація електричних дротів, монтаж електричних та слаботочних щитів, монтаж розеток и вимикачів, монтаж освітлювального обладнання ,трекових систем та лед світильників тощо. Монтаж та підключення теплих підлог. При виконанні електромонтажних робіт прораховуються та враховуються усі електричні навантаження та норми.
Сантехника: розведення чорнової сантехніки, сбор и подключення сантехничного обладнання
Демонтажні роботи: винос, завантаження, вивіз будівельного сміття.
Перепланування: монтаж/демонтаж міжкімнатних перегородок тощо.
Штукатурні роботи:вирівнювання стін гіпсовою або цементно-піщаною штукатуркою
Гипсокартон: ЛГК стелі будь-якого ступеня складності, рівнів тощо. звуко-тепло ізоляція, лгк перегородки, откоси...
Малярні роботи.
Шпаклювання стін під фарбування, шпалери, декоративну штукатурку. Шпаклювання стель. Монтаж стінових та стельових молдингів. Фарбування.
Плиточні роботи: оздоблення керамічною плитою , керамогранітом макс. форматом до 120 на 120. Душові піддони , ванни, трапи тощо.
Работа с мозаикой: облицовка мозаикой подоконников, душевых, ванн и др.
Натяжні стелі будь-яких конфігурацій із матового або глянсового полотна.
Хочемо зазначити, що в першу чергу пропонуємо вам організовану і якісну роботу всіх майстрів. Працюючи з нами, вам не доведеться контролювати роботу кожного фахівця окремо, сваритися, відволікатися від своїх справ, їздити по ринках у пошуках витратних (чорнових) матеріалів. Все це будемо робити ми, з подальшим наданням звітів, чеків і всіх накладних.
Ми організовуємо роботу майстрів таким чином, щоб ремонт у вашій оселі зайняв якомога менше часу. Водночас, уся робота відповідала бажанню клієнта, а якість робіт не викликала жодних сумнівів..
Социальные закладки