манки полно в АТБ
| ||
В АТБ сырные палочки в панировке - супер)) 5 минут в мультипечке или аэрогриле, клюквенный соус и можно кайфовать))
Оставайся человеком, какие бы животные тебя не окружали.
в останній раз шукав в магазинне гірчицю, як завжди поруч з кетчупом та іншими соусами, в сільпо нема, пішов у таврію, теж нема ... та що ж таке трапилось, що ніде гірчиці немає, не розумію ...
а все доволі просто, вони її поруч з майонезом поклали що ближче до молочці ... )))
я би ціх "мерчендайзерів" що перекладають товар з однієї полиці на іншу, бо вони вважають що так краще, до магазину на сто метрів не допускав би ...
: ) ; )
Кроме комбинаций с местами, они ,попутно, меняют цену. Логика тут есть, для них.Например, ты привык, что кетчуп лежит в одном месте по 30грн, пришел а он уже 40 грн.Внутри сработает жаба и ты пойдешь в другой магазин. А тут кетчуп переложоли он по 40 грн, но это уже не так больно)) психология покупателя.часто встречаю эти мансы в копейке
Всем, уставшим от моего
скверного характера я искренне желаю передохнуть.
Це можуть бути маркетологи торгових мереж - групувати викладку по виробнику, бо вони продають постачальникам місця на полицях, а так простіше контролювати.
Або зразкова викладка - вимога виробника (як було в холодильниках Кока-Коли), бо лише так вони надають плакати та/або додаткові стійки/полички і самостійно контролюють це своїми торговими представниками або мерчандайзерами.
Згоден.
Тому я вдячний тому користувачу, який повідомив та порадив змінити кількість коментарів на сторінці з дефолтних 20 на інше значення (я собі поставив максимальне - здається, 100) - набагато зручніше.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Сильпо, квест "Найди товары за 1 грн." только доставка))
Сегодня Продукт кисломолочний Actimel солодкий 1,5%, пляшка, 100г и Снек Oreo молочний, 27г
Репутацию читаю редко. Писать в личку)
Жаль что шинковать в магазине нельзя.
Поставили бы сичкарню...
Раз-два и набрал шинкованной капусты на салат к примеру...
якась дивна логіка? та як це буде працювати?
взяв цільний качан, пошинкував собі на салат пів чи четверть качана.
і куди дівати залишок?
залишити в магазині, не варіант.
забрати зі собою до дому, залишок дома шинкувати, тоді можна і першу частину теж дома шинкувати ...
єдине що я замовляв (дуже давно було) в магазині, це чистка свіжої риби... вибрав собі що сподобалося, віддав хлопцю за прилавком, він зважив, відніс на чистку, 10 хвилин і повертають, тушка окремо, кишки кістки окремо, вартість послуг у чек на касу (яка вартість не пам'ятаю, але розумна).
чи всі магазини надають таку послугу? але точно було в таврії "космо" та метро "лузанівка".
: ) ; )
【QUOTE】jєдине що я замовляв (дуже давно було) в магазині, це чистка свіжої риби... вибрав собі що сподобалося, віддав хлопцю за прилавком, він зважив, відніс на чистку,
чи всі магазини надають таку послугу? але точно було в таврії "космо" та метро "лузанівка".[/QUOTE]
В космосе чистят,но как то неохотно, на фоне их цен покуппть рыбу неинтересно.Они явно проигрывают сильпо и лесильпо
Всем, уставшим от моего
скверного характера я искренне желаю передохнуть.
Чом би й нi?)) Тими 100г усе рiвно не наїшся.
Логiка та сама, за якою чистять рибу або миють моркву у мкгазинi. Нащо мити, коли можна вдома? Але ж миють, бо для декого це економiя часу...
Також нарiзанi сири чи ковбаси продають.
Курки вже обпатранi i вакуумованi. Але ж можна було самим ту курку шмалити, еге ж?
Ось я полюбляю корейську моркву, але не дуже люблю її шинкувати, бо це достатньо затратний процесс.
Залишок звiсно iз собою забирати, куди ж iще.
Логiка така шо це економiя часу.
Про який-небудь борщовий набiр, де є все нарiзане окрiм м'яса i треба тiльки в окроп кинути, я навiть згадувати не буду.
Последний раз редактировалось KostyOd; Вчера в 20:41.
Нi, тiльки пiд замовлення)
---------- Сообщение добавлено 28.11.2025 в 00:07 ----------
Нашел банку со старыми чаями, куда остатки пакетиков скидывал. Трюфеля, вкус какой-то жвачки, лет 5-7 им. Кертиса уже нет, а вкус остался, причем как будто более насыщенный, чем был когда-то. То ли "выдержка", то ли нынешние чаи более разбавленные.
Последний раз редактировалось KostyOd; Сегодня в 00:24.
Социальные закладки