Результаты опроса: Какая у Вас хлебопечка?

Голосовавшие
1701. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Panasonic

520 30.57%
  • Moulinex

342 20.11%
  • Delonghi

58 3.41%
  • LG

181 10.64%
  • Kenwood

174 10.23%
  • Alaska

16 0.94%
  • Orion

108 6.35%
  • Elenberg

12 0.71%
  • Binatone

14 0.82%
  • Прочие

276 16.23%

Тема: Выбор Хлебопечки

Ответить в теме
Страница 179 из 179 ПерваяПервая ... 79 129 169 177 178 179
Показано с 3,561 по 3,570 из 3570
  1. Вверх #3561
    Новичок

По умолчанию Вибір хлібопічки з функцією захиста від пропадання світла

Підкажіть як з цим в моделях Panasonic нової лінійки? Наприклад SD-YR2550STS. Бо на сайті бачу тільки в моделі SD-ZP2000KTS 10хвилин. Та як з цим в Tefal з тих яких зараз продають.

2. Вверх #3562
    Модератор
    Цитата Сообщение от t1000s Посмотреть сообщение
    Підкажіть як з цим в моделях Panasonic нової лінійки? Наприклад SD-YR2550STS. Бо на сайті бачу тільки в моделі SD-ZP2000KTS 10хвилин. Та як з цим в Tefal з тих яких зараз продають.
    Усі моделі Panasonic, і нової, і старих серій, мають ті самі 10хвилин.
    До речі, мультіварки Panasonic також.

За Tefal не скажу, бо саме як хлібопічка, тефалькі не дуже. Мало відгуків.
    GPT теж не знає за всіх, каже - дайте конкретну модель))

3. Вверх #3563
    Новичок
    А ви власник саме однієї моделі з нової ленійки 2550 2540? Бо десь на IXBT проскакувала інформація що в новому модельному ряді прибрали цю функцію (але з ВПН дуже складно це найти). Може то для рашкістана я незнаю. Тому почути б власника саме SD-YR2550STS наприклад локалізованої під наш ринок.

4. Вверх #3564
    Модератор
    А ви власник саме однієї моделі з нової ленійки 2550 2540? Бо десь на IXBT проскакувала інформація що в новому модельному ряді прибрали цю функцію (але з ВПН дуже складно це найти). Може то для рашкістана я незнаю. Тому почути б власника саме SD-YR2550STS наприклад локалізованої під наш ринок.
    А ми ось зараз попросимо Наталію чи Маріну перевірити. У них як раз остання серія.

5. Вверх #3565
    Не покидает форум Аватар для kasandrochka
    Добрий день. А як саме повинно бути при вимиканні світла , якщо ця программа працює? В мене було, що світло вимикнулось, але коли світло вмикнули, программа обнулилась , але в мене хліб був вже на етапі випічки, тому допікала вже на программі випічка. Але світла не було десь декулька хвилин , не більше
    Все приходит в свое время для тех, кто умеет ждать.

6. Вверх #3566
    Посетитель
    В мене модель SD-R 2530. Немає там 10 хв. Ось тільки перевірила. Після вимкнення програма обнулилася.

7. Вверх #3567
    Новичок
    Повинно якщо до 10 хвилин небуло світла автоматично продовжити программу. Мені вже дали відповідь с Panashop що в нових моделях це прибрали для здешевлення виробу і нові моделі тільки до 10сек щось пам'ятають. Залишаеться с Panasonic тільки SD-ZP2000KTS с цією функцією. Але сказали що модель дуже спіціфічна і на ній всі программи заточені на дієтичне бороршно грубого помолу як в італійскіх макаронних виробах. Або на його часткове додавання.

8. Вверх #3568
    Не покидает форум Аватар для kasandrochka
    Повинно якщо до 10 хвилин небуло світла автоматично продовжити программу. Мені вже дали відповідь с Panashop що в нових моделях це прибрали для здешевлення виробу і нові моделі тільки до 10сек щось пам'ятають. Залишаеться с Panasonic тільки SD-ZP2000KTS с цією функцією. Але сказали що модель дуже спіціфічна і на ній всі программи заточені на дієтичне бороршно грубого помолу як в італійскіх макаронних виробах. Або на його часткове додавання.
    Ні, программа отдразу обнуляється
    Все приходит в свое время для тех, кто умеет ждать.

9. Вверх #3569
    Модератор
    Мені вже дали відповідь с Panashop що в нових моделях це прибрали для здешевлення виробу
    Ага, і ще ж лопатку для житнього хліба прибрали, разом с рецептом - і щось не дуже помітно це здешевлення...

10. Вверх #3570
    Новичок
    А стосовно Tefal є реальні користувачі нових моделей? Як там з відключенням світла? Бо Panasonic з його рецептами під борошне твердих сортів якось відлякує. Воно дуже дороге 300гр 5кг. Мені більше цікавить використання звичайного українського вищого сорту, житнього та цільнозернового з Варуса або АТБ

Ответить в теме
Страница 179 из 179 ПерваяПервая ... 79 129 169 177 178 179

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права